Αγιασμός και εκπλήξεις στον Οξυλίθο. Ο Διευθυντής Βασίλης Κατσάρας ανακοίνωσε την τοποθέτηση σχολικής νοσηλεύτριας
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός και στις σχολικές μονάδες του Οξυλίθου, στο Δημοτικό Σχολείο καθώς και το νηπιαγωγείο, με την παρουσία της προέδρου της κοινότητας κας Κλαίρης Κατσαρή και της τοπικής συμβούλου κας. Ειρήνη Δημητρού - Κουλουρίδη.
Ευχή όλων στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς ήταν μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες.
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μαθητές και τους γονείς καθώς ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου ανακοίνωσε πως το σχολείο θα διαθέτει από εφέτος σχολική νοσηλεύτρια.

Η πρόεδρος κα Κλαίρη Κατσαρή έδωσε τις ευχές για μια χρονιά που θα κυλίσει ομαλά και με μαθήματα δια ζώσης ενώ επισήμανε πως οι σχολικές μονάδες του Οξυλίθου, μετά από αρκετές εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους μαθητές τους με περισσότερη ασφάλεια .

Συγκεκριμένα σχολίασε :
" Με την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς ξεκινά και το ταξίδι της μάθησης, της γνώσης αλλά και της κοινωνικό ποίησης των μαθητών.
Και αυτή η χρονιά θα ναι διαφορετική λόγο της πανδημίας που επηρεάζει και την εκπαιδευτική κοινότητα.
Ευχή όλων μας αυτή τη χρονιά οι μαθητές να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον με τους δασκάλους τους στις σχολικές αίθουσες. Από όλους εξαρτάται να μην ξαναδούμε τα παιδιά μας μπροστά από οθόνες υπολογιστών. Με ατομική ευθύνη και όλοι μαζί το ταξίδι αυτό θα πρέπει να φτάσει στο προορισμό του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Η Κοινότητα και αυτή τη χρονιά θα ναι δίπλα στους μαθητές, στους δασκάλους και στους γονείς. Η πόρτα μας θα ναι πάντα ανοιχτή για να ακούσουμε τα προβλήματα και όλοι μαζί να δώσουμε τη λύση τους.
Το πρώτο κουδούνι βρήκε όλους τους εκπαιδευτικούς μας έγκαιρα στη θέση τους. Φέτος στο Δημοτικό Σχολείο θα υπάρχει και σχολική νοσηλεύτρια.
Έτοιμα και στις κτηριακές υποδομές τα σχολεία μας. Ασφαλή και φιλόξενα.
Καλή σχολική χρονιά για όλους!".