Σπύρος Γεροντίτης : Ο "υγρός στίβος" αναμφίβολα είναι το στοιχείο του Προέδρου του ΟΛΝΕ


Έχει μόλις βγει από την πισίνα του κολυμβητηρίου της Χαλκίδας ο Σπύρος Γεροντίτης, με την ομάδα του, την ομάδα υδατοσφαίρισης της Χαλκίδας να έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη και να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της  στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.
Σε μια φωτογραφία (αριστερά) του 1986, δεύτερος από αριστερά στην επάνω σειρά και σε μια φωτογραφία (δεξιά) από εχθές Κυριακή 19/9/2021, ο κ. Γεροντίτης  Πρόεδρος του ΟΛΝΕ και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας, τρέφει από την νεαρή του ηλικία μια πολύ δυνατή σχέση με τον υγρό στίβο. Η πορεία που έχει διανύσει αρχικά ως κολυμβητής του Ομίλου της Χαλκίδας και αργότερα μέχρι και σήμερα ως υδατοσφαιριστής, είναι γεμάτη με σπουδαίες επιτυχίες και κορυφαίες επιδόσεις. 

Χαμογελαστός και φανερά ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της συμμετοχής του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα. Σε φόρμα ο κ. Γεροντίτης, είχε  καταπληκτική παρουσία μέσα στην πισίνα καθώς σκόραρε αρκετές φορές στο τέρμα των αντίπαλων ομάδων , ενώ αμέσως μετά από τον τελευταίο αγώνα που είχε προηγηθεί με την ομάδα του ΝΟ Αλιβερίου, στην ερώτηση μας: Πως σχολιάζει την συνάντηση των δύο συλλόγων Χαλκίδας και Αλιβερίου σε επίσημους αγώνες,  μετά από 41 χρόνια, ο κ. Γεροντίτης  ανέφερε:  

"Θυμάμαι από παιδί, ότι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κατεβούμε στον Κάραβο και να παίξουμε με το ΝΟΑ. Αποτελούσε  ζητούμενο και ιδιαίτερη χαρά μας. Μετά από δεκαετίες συναντιόμαστε και πάλι και τα συναισθήματα είναι δυνατά και ανάμεικτα μεταξύ της χαράς αλλά και της απογοήτευσης αφού βλέπουμε μετά από τόσα πολλά χρόνια, ο ΝΟΑ δεν έχει αποκτήσει το δικό του κολυμβητήριο που πραγματικά του αξίζει με κλειστά τα μάτια. Από όσο γνωρίζω έχουν γίνει ενέργειες και έχει προχωρήσει η μελέτη κι αυτό είναι παρήγορο. Έπρεπε εδώ και χρόνια να είχε τη δική το στέγη. Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου   έχει μια πολύ σπουδαία παράδοση, αποτελεί ένα ιστορικό κύτταρο για τον αθλητισμό της περιοχής. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι αθλητές του ΝΟΑ, τόσο στην κολύμβηση όπως είδαμε πριν λίγες ημέρες, που στέφθηκε πρωταθλητής  στο παμπεριφερειακό, αλλά και στο πόλο τώρα,  δικαιούνται  ένα κολυμβητήριο. Είναι πραγματικά πολύ άδικο που δεν το έχουν αποκτήσει ήδη."