Θλίψη στο Αλιβέρι για τον Αναστάσιο Λύκο

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο αδόκητος χαμός  του 63χρονου Αναστάσιου Λύκου. Πατέρας τριών αγοριών και μιας κόρης, άριστος οικογενειάρχης, επαγγελματίας οδηγός του ΚΤΕΛ.

Η μοίρα επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι για τον Αναστάσιο Λύκο και την οικογένειά του που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Ο άτυχος οικογενειάρχης βρισκόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου συνόδευε τη σύζυγό του για προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο. Δυστυχώς όμως  άφησε απρόσμενα ο ίδιος εκεί την τελευταία του πνοή.  

Αγαπούσε ιδιαίτερα τον αθλητισμό και προσέφερε γι αυτόν με κάθε δυνατό τρόπο και από τη θέση μέλους του Φ.Σ.Α του Ταμυναϊκού ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια με ανακοίνωση .  


"Το Δ.Σ του Φ.Σ.Α Ταμυναϊκού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του Αναστάσιου Λύκου, παλαιού μέλους του Δ.Σ αλλά και πατέρα τριών πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Καλό παράδεισο Τάσο "

 Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Α.Ο ΝΗΛΕΑ Νεοχωρίου όπου αγωνίζεται ο γιος του εκλιπόντος : 

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΟΥ ΛΥΚΟΥ. ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ. Ο ΚΟΣ ΤΑΣΣΟΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ "