Νίκος Μαστρoκώστας : Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Βέλους "στην αναμονή" διορισμού νηπιαγωγού


"Εντός των επόμενων ημερών αναμένουμε να ολοκληρωθεί η πρόσληψη για την κάλυψη της θέσης αναπληρωτή Νηπιαγωγού που εκκρεμεί ώστε να ξεκινήσει να λειτουργεί το νηπιαγωγείο Βέλους ως παράρτημα του 2ου Νηπιαγωγείου Αλιβερίου." 
"Μέχρι τότε για να μην υπάρξει σύγχυση και αναστάτωση στα παιδιά, παραμένουν χωρίς να πηγαίνουν στο νηπιαγωγείο. Εχθές σε συνεννόηση με την Διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου για αποφυγή του συνωστισμού τα νήπια του Βέλους έκαναν αγιασμό με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Βέλους εφόσον και τα κτήρια βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Το νηπιαγωγείο Βέλους είναι πανέτοιμο κι εξοπλισμένο πλήρως. Αναμένεται ο διορισμός νηπιαγωγού για να γεμίσει από τις παιδικές παρουσίες "  ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Μαστροκώστας στο eviaxpress.gr.


Μάλιστα ο κ. Μαστροκώστας είχε ενημερώσει σχετικά με ανάρτησή του στο διαδίκτυο εχθές Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα Αγιασμού στα σχολεία εν όψη της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει :"Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και εκπαιδευτικούς !!!
Η Σημερινή μέρα ανήκει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ενόψει του ανοίγματος των σχολικών μονάδων όλης της χώρας .
Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για το σχολείο της κοινότητας του χωριού Βέλους διότι μετά από τρία χρόνια αναστολής του νηπιαγωγείου θα ανοίξει φέτος (μετά από προσπάθειες και την βοήθεια ανθρώπων , γονέων , φορέων ,του δήμου και βουλευτή , που τους ευχαριστούμε) για να δεχτεί τα νήπια του χωριού ως παράρτημα του 2ου νηπιαγωγείου Αλιβερίου .
Μια υπογραφή έχει μείνει που η ενημέρωση που έχουμε λέει ότι θα είναι θετική και από εβδομάδα μετά το διορισμό νηπιαγωγού θα ανοίξει οριστικά και κανονικά .
Μαζί με τους μαθητές του μονοθεσίου Δημοτικού σχολείου αγιασμό έκαναν και τα παιδάκια του νηπίου και ακούστηκαν ξανά χαμόγελα και φωνουλες στο προαύλιο του σχολείου και σε όλο το χωριό του Βέλους .
Το δημοτικό σχολείο που είναι κατασκευασμένο από το 1931 και το κτίριο του νηπιαγωγείου είναι καθόλου έτοιμα να δεχτούν τους μαθητές . Η δασκάλα, ο πρόεδρος της κοινότητας Βέλους, εγώ, και οι γονείς των παιδιών που ήμασταν παρόντες ευχαριστούμε τον πατήρ Ανάργυρο για την τέλεση του αγιασμού !!!
Ευχές για μία καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές τους καθηγητές , δασκάλους, νηπιαγωγούς , γονείς των παιδιών και όπως αρχίζει αυτή η σχολική χρονιά έτσι να τερματίσει με μαθήματα στις σχολικές αίθουσες και όχι με τηλεκπαίδευση σε οθόνες υπολογιστών και tablet όπως πέρσι , υγεία σε όλους και καλή μάθηση .
Καλή σχολική χρονιά και στην κόρη μου που για πρώτη φορά θα μπει σε αίθουσα ως μαθήτρια του νηπίου !!!"