Ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γαλάνης στην παραλαβή από το ΠΛΑΙΣΙΟ - Τρεις νταλίκες σχολικού εξοπλισμού για τη Β. Εύβοια


Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν χτυπήσουν τα κουδούνια των σχολείων για την νέα σχολική χρονιά. Μια σχολική χρονιά που ξεκινά πολύ διαφορετικά για τα παιδιά της Βόρειας Εύβοιας, μετά από την πύρινη λαίλαπα που πέρασε ισοπεδώνοντας χιλιάδες στρέμματα δασικής γης αλλά και αλλάζοντας άρδην τη ζωή των κατοίκων όλων αυτών των χωριών.


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται σε ένα αγώνα δρόμου ώστε να φροντίσει και να καλύψει τις πληγές του τόπου.
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης μετά από τις ενέργειες της περιφέρειας οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία, εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο αίτημα προς το ΠΛΑΙΣΙΟ, έδωσε το παρών στην πολύ όμορφη διαδικασία της παραλαβής , μεγάλης ποσότητας σχολικού εξοπλισμού από τη γνωστή εταιρία του ΠΛΑΙΣΙΟ.

Ο κ. Γαλάνης Κωνσταντίνος σχολίασε :

"Από την πρώτη ημέρα της πυρκαγιάς μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους της Βόρειας Εύβοιας και να δουλεύουμε μαζί τους σε όλους τους τομείς για την αποκατάσταση και την επαναφορά στην κανονικότητα .
Μετά από ενέργειες μας το Πλαίσιο ανταποκρίθηκε στα αιτήματα μας και παραλάβαμε σήμερα τρεις νταλίκες με σαράντα δυο παλέτες ειδών σχολικού εξοπλισμού για τους μαθητές της Βόρειας Εύβοιας !
Σε συνεργασία με τους δύο Δημάρχους τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους τους Τοπικούς προέδρους και τους διευθυντές των σχολείων αυτά τα είδη θα διανεμηθούν σε τρεις χιλιάδες διακόσιους περίπου μαθητές (3200) όλων των σχολείων, Νηπιαγωγείων Δημοτικών Γυμνασίων και Λυκείων ." ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης