Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη για την νέα σχολική χρονιάΟ Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, στέλνει μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022.

Ο κ. Κελαϊδίτης γράφει χαρακτηριστικά:
"Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς έρχεται να φέρει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, το οποίο τόσο πολύ έχει ανάγκη η κοινωνία μας σε μια περίοδο που οι δοκιμασίες περισσεύουν.
Βλέποντας τα παιδιά μας να προχωρούν στο επόμενο σκαλοπάτι της ζωής τους, ερχόμαστε και εμείς να κοιτάξουμε μέσα από τα δικά τους μάτια την επόμενη ημέρα πιο καθαρά, πιο υπεύθυνα, πιο ανθρώπινα.
Ο κόσμος τους είμαστε εμείς και αυτά ο δικός μας, και οι πράξεις και τα έργα τα δικά μας και των εκπαιδευτικών μας, θα καθορίσουν τη διαδρομή και το χαρακτήρα τους μέσα στο κοινωνικό σύνολο, θα διαμορφώσουν το ήθος και τον πνευματικό πλούτο της επόμενης γενιάς της πατρίδας μας.
Ας κάνουμε όλοι μαζί λοιπόν μια καλή νέα αρχή για τα παιδιά μας, και ας ευχηθούμε η φετινή σχολική χρονιά να πραγματοποιηθεί μέσα στις σχολικές αίθουσες, μακριά από οθόνες, με ζωή, με ψυχή, με χαμόγελα και πάνω από όλα με ασφάλεια. Καλή σχολική χρονιά 2021-2022!".