Βασίλης Καμάρης : " Αξιέπαινοι οι υδατοσφαιριστές του ΝΟΑ,... χωρίς πισίνα...χωρίς προπονήσεις" [ΒΙΝΤΕΟ]

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου η Α' φάση του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών με την ομάδα του Ν.Ο.Α να καταφέρνει να κάνει μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κι ας μην διαθέτει κολυμβητήριο, στερούμενη την δυνατότητα για προπονήσεις . Η νίκη του ΝΟΑ στην 2η αγωνιστική επικρατώντας με 7-5 στον Όμιλο Καρδίτσας ήταν μια σημαντική και μεγάλη νίκη καθώς είχε πολλά χρόνια να σημειώσει νίκη ο ΝΟΑ σε Εθνική κατηγορία. Ο ΝΟΑ έφυγε ηττημένος από τον Όμιλο της Χαλκίδας, ο οποίος επικράτησε με 14-4 και εξασφάλισε την είσοδό του στην τελική "δεκάδα" της κατηγορίας, με στόχο την άνοδο στη Β' Εθνική.


41 χρόνια μεσολάβησαν από την τελευταία αναμέτρηση που είχαν σε επίσημο αγώνα πόλο οι δύο όμιλοι Χαλκίδας και Αλιβερίου, γι αυτό το ενδιαφέρον της 3ης αγωνιστικής κορυφώθηκε.
Ο προπονητής υδατοσφαίρισης του ΝΟΑ κ. Βασίλης Καμάρης μίλησε στο eviaxpress.gr για την πολύ μεγάλη προσπάθεια των αθλητών του ΝΟΑ ενώ τόνισε την έλλειψη προπονήσεων λόγω κορονοϊού και το βασικότερο, λόγω απουσίας κολυμβητηρίου για την ομάδα του Αλιβερίου που θα μπορούσε να έχει καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση εάν είχε στη διάθεσή της, περισσότερο χρόνο.

Πιο αναλυτικά ο κ. Καμάρης ανέφερε :