ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -Πρόεδρος Αγίου Λουκά : "Εφόσον δεν αλλάζει η ονομασία του νηπιαγωγείου μπορούμε να δούμε πιο θετικά την μεταστέγαση"Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και την θετική λήψη απόφασης, για το κατεπείγον θέμα περί έγκρισης μεταστέγασης του Νηπιαγωγείου της Κοινότητας Αγίου Λουκά, στην Κοινότητα Αγίου Ιωάννη ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  του Αγίου Λουκά, κ. Γιάννης Ξύγγης δηλώνει : 

"Μετά τις εξελίξεις με την τελική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες προσωπικά δεν νομίζω πως χρειάζεται να προβούμε σε περεταίρω ενέργειες. Είμαι ευχαριστημένος εφόσον παραμένει η ονομασία "Νηπιαγωγείο Αγίου Λουκά" και μπορούμε να δούμε πιο θετικά την μεταστέγασή του, στις σχολικές εγκαταστάσεις του νηπιαγωγείου του Αγίου Ιωάννη.
Πρωταρχικός σκοπός όλων μας, οφείλουμε να είναι η επικράτηση της ηρεμίας στην μαθητική κοινότητα και στους γονείς ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε μια ανάσα από το πρώτο σχολικό κουδούνι για τη νέα χρονιά. Απαραίτητη είναι και η ηρεμία μεταξύ των δύο κοινοτήτων Αγίου Λουκά και Αγίου Ιωάννη που πάντα διατηρούν μια αρμονική εικόνα στις σχέσεις τους.
Υπάρχουν ευθύνες για την άσχημη κατάσταση που διαμορφώθηκε κι αυτές αναλογούν σε εκείνους τους δημοτικούς συμβούλους που με την αμφίρροπη στάση τους κατάφεραν να έρθει τέσσερις φορές το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο διότι από τη μία ψήφιζαν θετικά και από την άλλη καταψήφιζαν το ίδιο θέμα. Προκάλεσαν κοινωνική διαταραχή για τα αυτονόητα. Δεν επιτρέπεται για παραταξιακά συμφέροντα να ταλαιπωρείται η εκάστοτε τοπική κοινωνία. Το πρόβλημα είναι δημογραφικό και οφείλουν όσοι πιστεύουν πως ασχολούνται σοβαρά με την πολιτική, να το κοιτάξουν το πρόβλημα στη ρίζα του."