Τραγική αδιαφορία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας : Ασθενής με σοβαρά προβλήματα πάνω στο φορείο από το μεσημέρι εώς το βράδυ περίμενε το ασθενοφόρο


Μια εικόνα χίλιες τραγικές λέξεις ...Μοιάζει με φάρσα αλλά δυστυχώς πρόκειται για την απάνθρωπη πραγματικότητα που βίωσε ασθενής στο Νοσοκομέιο της Χαλκίδας λόγω απίστευτης καθυστέρησης του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.
Δευτέρα 20/09/2021 όπως περιγράφει ο αδερφός του ασθενή, μεταφέρθηκε στο ΓΝ Χαλκίδας για μια απλή ακτινογραφία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ύστερα από συνεννόηση με το 166 από το προηγούμενο απόγευμα (19/09).

Και πιο αναλυτικά αναφέρει ο Σ.Δ, αδερφός του ασθενή που έζησε αυτή την θλιβερή και απίστευτη περιπέτεια :
"Μας είχαν ειδοποιήσει πως το ασθενοφόρο θα είναι στο σπίτι μας στις 11:30 το πρωί. Τελικά ήρθε στις 12:30. Μεταφέρθηκε λοιπόν, έκανε την ακτινογραφία και στη 13:10 είχε ήδη τελειώσει. Ευχαριστούμε την πνευμονολόγο και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΕΠ Covid για την άμεση εξυπηρέτηση τους. Ειδοποιήθηκε εκ νέου το 166 για σταλθεί ασθενοφόρο για την επιστροφή του αδερφού μου στο σπίτι. Απόσταση σπιτιού - νοσοκομείου 10 λεπτά !!
Το σήμα όπως μας ενημέρωσε το 166 έπεσε κατά τις 14:00. Το ασθενοφόρο ύστερα από αμέτρητα τηλέφωνα ήρθε στις 21:15 !!!!!
Μιλάμε για έναν ασθενή Τετραπληγικό και Τραχειοτομημένο, ο οποίος παρέμενε εμπύρετος με 39+ επί 8 ώρες σε ένα μικρό και άβολο φορείο έξω από τα ΤΕΠ Covid του νοσοκομείου όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες !!
Καμία απολύτως δικαιολογία !! Πραγματικά ντρέπομαι που έχω σπουδάσει ένα επάγγελμα υγείας σε μια χώρα που το σύστημα υγείας της την καθιστά τεταρτοκοσμική !!"