Ο αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Κελαϊδίτης κοντά στο Μετόχι και στην επίλυση προβλημάτων του


Έπειτα από μια σειρά εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στο Μετόχι για την βελτίωση σε σημεία του οδικού δικτύου με τη συμβολή της Περιφέρειας και ιδιαιτέρως του αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιου Κελαϊδίτη και των εθελοντών, ο πρόεδρος της κοινότητας Μετοχίου κ. Σταύρος Γιαμαρέλος, ενημερώνει, σχολιάζει αλλά και ευχαριστεί όσους συνέβαλαν, σημειώνοντας στη σελίδα του Μετοχίου στο διαδίκτυο:

" Εδώ Μετόχι φίλοι μας,
Θα θελαμε να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις του χωριού μας.
Την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησα από την Περιφέρεια Στερεάς άσφαλτο ταχείας πήξης για να κλείσουμε επικίνδυνες λακκούβες στην Ε. Ο. Χαλκίδας Κύμης, ώστε όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί μα κυρίως το λεωφορείο που μεταφέρει τα παιδιά μας στο σχολείο να διέρχονται με ασφάλεια. Έχουμε κλείσει αρκετές από αυτές, αλλά επειδή οι ζημιές στο οδικό δίκτυο είναι πολλές θα διεκδικήσω περισσότερη ώστε να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος του για την ασφάλεια όλων.
Η δεύτερη ομάδα εθελοντών με χορτοκοπτικά ασχολήθηκε με την κοπή βάτων και δέντρων, όπου χρειαζόταν, γύρω και μέσα στο χωριό μας, για να μπορεί το λεωφορείο να διέρχεται χωρίς κίνδυνο μέσα και γύρω από αυτό.
Ευχαριστώ την Περιφέρεια που βρίσκεται πάντα κοντά μας και βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και συγκεκριμένα τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Κελαϊδίτη για την διάθεση της ασφάλτου .
Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε το Μετόχι ο κ. Βαγγελάκος Αλέξανδρος, Προϊστάμενος του τμήματος των συγκοινωνιακών έργων της Περιφέρειας και μαζί γυρίσαμε όλο το χωριό για να δει και από κοντά τα μεγάλα προβλήματα που έχει, κυρίως, το οδικό μας δίκτυο.
Το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Στερεάς είναι μεγάλο , πάντα. Γνωρίζει ότι είμαστε ένας ορεινός απομονωμένος και προβληματικός από γεωγραφική θέση τόπος που χρίζει ιδιαίτερης μέριμνας.
Η κατασκευή αναγκαίων συγκοινωνιακών υποδομών κρίνεται απαραίτητη, ώστε, κυρίως, οι κάτοικοι του χωριού μας, να μην βιώνουν απομόνωση και περιθωριοποίηση , αλλά και οι τουρίστες να διέρχονται με ασφάλεια.
Τους ευχαριστώ, θερμά, που με την φυσική τους παρουσία δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την περιοχή μας.
Με γνώμονα, πάντα το ρητό μας ´´η ισχύς εν τη ενώσει ´´ , θέλω να ευχαριστήσω τους πολύτιμους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και με προσωπική εργασία βοήθησαν σε όλες τις παραπάνω ενέργειες που μοναδικό σκοπό είχαν να διατηρήσουμε την ομορφιά του χωριού μας.
Μόνο ενωμένοι θα σταθούμε όρθιοι και δυνατοί να δημιουργήσουμε ένα ακόμα ομορφότερο χωριό για τα παιδιά μας και τους επισκέπτες μας."