Αντιδήμαρχος Κώστας Καρβούνης: Υγεία και καλή πρόοδο ευχήθηκε για τη νέα σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και ιδιαιτέρως στη Β. Εύβοια


Ο Αντιδήμαρχος Ανθηδόνος του Δήμου Χαλκιδέων, κ. Κωνσταντίνος Καρβούνης πατέρας δύο παιδιών, του Γιώργου και της Λυδίας, ευαισθητοποιημένος με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς έδωσε τις θερμές του ευχές στους μαθητές και τις μαθήτριες για υγεία και καλή πρόοδο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά της πυρόπληκτης Β. Εύβοιας.

Ο κ. Καρβούνης ανέφερε : 


"Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα, σε μια νέα ελπιδοφόρα αφετηρία για τα παιδιά μας που δικαιούνται να έχουν μια ήρεμη σχολική χρονιά και μια φυσιολογική ζωή αφοσιωμένη στην πρόοδο τους χωρίς τις σκιές και τους φόβους που άλλαξαν τη ζωή μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. 
Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά και το στοίχημα να μην σταματήσουν τα μαθήματα δια ζώσης, θα το κερδίσουμε γιατί θα είμαστε όλοι προσεκτικοί και θα ακολουθήσουμε  τα αναγκαστικά και κουραστικά -για όλους - μέτρα, για να βρούμε τον σωστό δρόμο που θα μας οδηγήσει στην έξοδο, από τον λαβύρινθο της πανδημίας. 
Φαίνεται πως είμαστε όλοι έτοιμοι, γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί να δουλέψουμε σοβαρά  για να ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο και να προχωρήσουμε ακάθεκτοι στην επιτυχία των στόχων μας. Των στόχων των παιδιών μας που μέσα από την εκπαίδευση μπορούν να επιτευχθούν. 
Υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά της Εύβοιας αν και οι σκέψεις μας είναι περισσότερο στραμμένες στα παιδιά της Β. Εύβοιας που βιώνουν μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση αφού η ζωή των ανθρώπων μας εκεί ανατράπηκε ολοσχερώς μετά την καταστροφή. Είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν όχι μόνο τώρα αλλά έως ότου ορθοποδήσουν. Καλή και ήρεμη σχολική χρονιά για όλους!"