Θαυμαστά τα έργα της συνεργασίας στον Πύργο Κύμης - Ρεσιτάλ τσιμεντοστρώσεων κατάφεραν πολιτιστικός σύλλογος, εθελοντές και τοπική κοινότητα [ΦΩΤΟ]


Δεν έκλεισαν 2-3 λακκούβες αλλά κατάφεραν με την αγάπη τους για το χωριό τους κι έστρωσαν τσιμέντο 180 μέτρα συνολικά, σε διάφορα κεντρικά σημεία της κοινότητας του Πύργου. 
 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ανέλαβε το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος,  οι εθελοντές κάτοικοι ανέλαβαν τα έξοδα των μηχανημάτων και η τοπική κοινότητα με τον Πρόεδρό της κ. Στοφόρο Σταύρο εργάστηκε και συνέβαλε καθοριστικά στην ενορχήστρωση  αυτής της παραδειγματικής προσφοράς προς το ολόκληρο το χωριό. 
Οι δρόμοι μεταμορφώθηκαν κυριολεκτικά και σίγουρα έγιναν πιο ασφαλείς.
Ο Πρόεδρος του Πύργου κ. Στοφόρος  κατάφερε για ακόμη μια φορά  με τη μεθοδικότητα του και το αληθινό ενδιαφέρον του για την κοινότητα που έχει αναλάβει, να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τον στόχο του στον οποίο κατευθύνεται ακάθεκτος και ήδη πετυχαίνει.  Η άψογη συνεργασία και  τα έργα που παρουσιάζουν, εξελίξουν θετικά το χωριό  και το κάνουν πιο προσιτό στους κατοίκους του και σε όσους το επισκέπτονται. 

Ο Πρόεδρος  μετά την ολοκλήρωση του έργου επισήμανε : 


"Τσιμεντοστρώσεις εντός οικισμού! Ακόμη ένα έργο το ολοκληρώσαμε με πολύ κόπο για το χωριό μας! Τσιμεντοστρώσαμε δρόμο 180 μέτρων στον άνω πύργο ο οποίος είχε καταστραφεί σε πολλά σημεία από βλάβες που είχε επισκευάσει η ΔΕΥΑΚΑ και ανέλαβε την τσιμεντόστρωση μεγάλου τμήματος, το υπόλοιπο τμήμα για την ολοκλήρωση του δρόμου το ανέλαβε οικονομικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου, όπως και οι συγχωριανοί της γειτονιάς.
(Λιλή, Δημητρης, Βιολέτα, Κατερίνα, Νίκος, Καλλιόπη, Μαρίτσα, Λένα, Βικτωρία, Γεωργία) ανέλαβαν τα έξοδα για το μηχάνημα έργου το οποίο πραγματοποίησε την διαμόρφωση όλου του δρόμου και την μεταφορά του τσιμέντου. Επίσης και όλους τους συγχωριανούς μου που βοήθησαν εθελοντικά δύο μέρες για να ολοκληρωθούν οι εργασίες!
Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους για την βοήθεια και στήριξη! Εύχομαι να χαρούν ένα ασφαλή λειτουργικό και όμορφο δρόμο! Συνεχίζουμε με αγάπη για το όμορφο χωριό μας!!!"