Εορτή Λήξης Θερινών Δραστηριοτήτων Ενορίας Παναγιάς Ελεούσας ΜαλακώνταΕορτή Λήξης θερινών δραστηριοτήτων Ενορίας Παναγιάς Ελεούσας Μαλακώντα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021.


Στις 6:00μ.μ. θα γίνει το Ευχέλαιο, στις 7:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ζωντανό μουσικό πρόγραμμα στο οποίο θα παίζουν οι μουσικοί π. Ιωάννης Μάνος (σαξόφωνο, κλαρινέτο), η Έφη Μάνου (κλαρινέτο, τραγούδι), η Δέσποινα Χαραλάμπους (πλήκτρα), τα κάτωθι κινηματογραφικά θέματα:
1. Godfather ο νονός
2. tengo por una cabeza
3. Πόλη Μαγική
4. Θάλασσα πλατιά
5. Πες μου μία λέξη
6. Tequila
Στις 8:00μ.μ. θα ακολουθήσει παράσταση Καραγκιόζη που θα παίζουν οι μικροί καραγκιοζοπαίχτες σχολικής και προσχολικής ηλικίας Ευάγγελος Αβδούλας του Ιωάννη (8,5 ετών), με βοηθό τον μικρότερο αδερφό του Γιώργου Αβδούλα (5 ετών) και θα παρουσιάσουν το έργο "Τα εκατό εντάλματα του Καραγκιόζη". Στις 8:20μ.μ. θα γίνει μία σύντομη ομιλία του αρχιμ. Θεαγένη Κόλλια με θέμα Ενότητα-Αγιότητα, μοναδικά όπλα του ανθρώπινου γένους καινούργιες εποχές που ανατέλλουν.
Στις 8:40μ.μ. θα υπάρξει κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους, ευγενική προσφορά του κ. Γιάννη Παρασκευά (Δίπορτο), στις 8:50μ.μ. με αφορμή την ταινία που θα ακολουθήσει, σχόλια πάνω στο Μέγα Μυστήριο της αγάπης από την κα. Χριστίνα Καραφέρια και τέλος στις 9:00μ.μ. θα γίνει προβολή της ταινίας "Υ.Γ. Σ' αγαπώ".