Ακόμη πιο λαμπρή φέτος η εκδήλωση του STEREA BASKET “AWARDS 2021” στη ΧαλκίδαΤην λαμπερή εκδήλωση του STEREA BASKET που αποτελεί πλέον θεσμό και μια σπουδαία γιορτή για το μπάσκετ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αλλά κι όπως σχολίασε ο δημοφιλής δημοσιογράφος κ. Βασίλης Σκουντής "Είναι ίσως η μοναδική τέτοια εκδήλωση στην Ελλάδα" πραγματοποίησε για ακόμα μία φορά στο θέατρο "Ορέστη Μακρή" στη Χαλκίδα ο κ. Παναγιώτης Νικολάου και οι συνεργάτες του.

Το πρώτο καλωσόρισμα για τους παρευρισκόμενους απέδωσε με μουσική η φιλαρμονική του Δήμου Χαλκιδέων με τις εξαιρετικές ερμηνείες από τον κ. Γεώργιο Δρακούλη.

Καλεσμένοι ήταν μεγάλες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού και με υψηλούς προσκεκλημένους τον Πανοσιολογιότατο εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, τον βουλευτή κ. Θανάση Ζεμπίλη, τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, τους Αντιπεριφερειάρχες, Π.Ε. Εύβοιας κ. Γεώργιο Κελαϊδίτη, Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Ηλία Μπουρμά, την Δήμαρχο Χαλκίδας κα. Έλενα Βάκα και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής κα. Δήμητρα Σακελαράκη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Βασίλη Γουρνή Αντιδήμαρχο έργων, κα. Ελένη Αϊδίνη Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ και ο αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Ρόγκας ενώ η παρουσιάστρια της εκδήλωσης κα. Βένια Σαμπάνη, επισήμανε πως διαχρονικά τόσο δήμος όσο και η περιφέρεια στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες του STEREA BASKET.

Τεράστια συγκίνηση προκάλεσε η απονομή του πρώτου βραβείου από τον πατέρα του εκλιπόντα και αξέχαστου Ραφαήλ στον Χρήστο Μωραΐτη προπονητή της Ιτέας. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή για τον Ραφαήλ.

 

Εντυπωσιακή ήταν η συνέντευξη που παρακολούθησαν οι καλεσμένοι με τους διακεκριμένους δημοσιογράφους κ. Βασίλη Σκουντή και κ. Γιάννη Ντεντόπουλο οι οποίοι έθεσαν ερωτήματα στους σπουδαίους μπασκετμπολίστες που έγραψαν λαμπρή ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, κ. Διαμαντίδη Δημήτρη, κ. Χρήστο Γαλιλαία και κ. Ντέιβιντ Στεργάκο. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις.