Γιώργος Πάττας, ένα ταλέντο από τον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου δοκιμάζεται στο "The Voice"


"Θα γυρίσουν άραγε οι κριτές του @thevoiceofgreece τις καρέκλες τους; Θα πατήσουν το πολυπόθητο κόκκινο κουμπί; Ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα στη διεκδίκηση; Συντονιστείτε το Σάββατο, 18/9, 21:00 στον @skaitv.gr για να μάθετε", αναρωτιέται γεμάτος χαρά και αγωνία ο Γιώργος Πάττας από τον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου αλλά και όλοι εμείς.


"Το συζήτησα και με την οικογένειά μου, με στήριξαν και χάρηκαν πάρα πολύ! Θεώρησα πως κι εγώ είμαι σε φάση που θα μπορέσω να διαχειριστώ την όλη κατάσταση" μας είπε ο Γιώργος Πάττας όταν τον ρωτήσαμε πως αποφάσισε να δοκιμαστεί στο τηλεριάλιτι ταλέντων «Τhe Voice»Ενώ στη συνέχεια με αφοπλιστική ειλικρίνεια και απλότητα μας αποκάλυψε: "Η απόφαση ήταν κάπως εμβόλιμη  και αυθόρμητη, με ωθήσαν να πάω και οι συνάδελφοι μου από την κατασκήνωση που δουλεύω τα καλοκαίρια ".

Ο Γιώργος Πάττας είναι μεγαλωμένος στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου, το πρωτότοκο παιδί των εκπαιδευτικών κ. Αναστάσιου Πάττα με καταγωγή από τον Άγιο Ιωάννη και της κας. Εύης Παπαδογιωργάκη με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης. Είναι μόλις 22 ετών και έχει δύο μικρότερες αδερφές την Μαριλένα και την Εμμανουέλα.

Ο Γιώργος σπουδάζει στο ΑΠΘ στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής και βρίσκεται στο 5ο έτος των σπουδών του.
Στην ερώτηση μας από που ξεκίνησε και ποια είναι η πορεία του και η σχέση του με τη μουσική και το τραγούδι ο Γιώργος Πάττας απάντησε :
"Παίζω πιάνο από μικρός. Ξεκίνησα δειλά-δειλά να τραγουδάω και προσπαθούσα να μαθαίνω συνέχεια πράγματα.
Από φωνητική έχω κάνει 4-5 μαθήματα πριν 5-6 χρόνια με τον Σταύρο Πηλιχό. Συστηματικά δεν έχω κάνει κάτι, αλλά θα το ήθελα. Τραγουδάω στην κατασκήνωση που σας ανέφερα ότι εργάζομαι και έχω κάνει και κάποια live στη Θεσσαλονίκη με μπάντες".

Μια ιδέα από το ταλέντο του Γιώργου Πάττα σε ένα από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει... ακούστε τον εδώ.

 

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία Γιώργο !!!