Τους ξετρέλανε ΟΛΟΥΣ ο Γιώργος Πάττας... Έλαμψε το αστέρι στο "THE VOICE" από την πρώτη νότα [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο Γιώργος Πάττας ένα αληθινό αστέρι, με καταγωγή από την Εύβοια και την Κρήτη, μεγαλωμένος στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου, φοιτητής στη Θεσσαλονίκη,  έχοντας δίπλα του την οικογένειά του άνοιξε τα φτερά του για την κορυφή. Τους ξετρέλανε όλους! Από την πρώτη νότα, η φωνή του έκανε την Έλενα Παπαρίζου να πατήσει χωρίς κανέναν δισταγμό το πολυπόθητο  κόκκινο κουμπί. 


ΒΙΝΤΕΟ Το "THE VOICE" παρουσιάζει τον Γιώργο Πάττα

Ο Γιώργος πριν ανοίξει την πόρτα για να βγει στην σκηνή πέταξε  το όποιο άγχος, αποφασισμένος να χαρεί την πρωτόγνωρη εμπειρία και με στόχο να γυρίσει  έστω μία καρέκλα. 

Η ερμηνεία του Γιώργου Πάττα στο "Writting’s on the wall"
Στίχοι/Μουσική Sam Smith/Jimmy Napes, ήταν κάτι πάρα πάνω από συγκλονιστική. Τους "κέρδισε" όλους με την καταπληκτική φωνή του και την αψεγάδιαστη απόδοση ενός δύσκολου και σπουδαίου τραγουδιού.

BINTEO  Γιώργος Πάττας  "Writting’s on the wall"
  Οι καρέκλες γύριζαν η μία μετά την άλλη και ο Γιώργος Πάττας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους 4 καταξιωμένους μουσικούς, να τον χαρακτηρίζουν ενθουσιασμένοι, ξετρελαμένοι, να εξυψώνουν τις φωνητικές του δυνατότητες  στα ουράνια και να τον  διεκδικούν  λυσσαλέα.
Στην Έλενα Παπαρίζου, καταστάλαξε τελικά, μετά από μεγάλη δυσκολία όπως  παραδέχτηκε ο Γιώργος Πάττας, για να δουλέψει και να συνεχίσει στα επόμενα επίπεδα του  "THE VOICE", στα πρώτα του βήματα σε μια εξαιρετική πορεία που φαίνεται μόλις να ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς. 

ΒΙΝΤΕΟ Και τι δεν είπαν οι κριτές ...αποθέωσαν τον Γιώργο Πάττα

                     
Αμέσως μετά ο Γιώργος, χώθηκε στην γλυκιά  αγκαλιά της  υπέροχης  οικογένειάς του που ήταν εκεί, παρακολούθησε την επιτυχία του σε κάθε δευτερόλεπτο καρδιοχτυπώντας, πιστεύει στο ταλέντο του  και δυναμικά εμψυχώνει κάθε επιλογή του.


ΒΙΝΤΕΟ Ο  Γιώργος Πάττας επέλεξε την Έλενα Παπαρίζου κι αμέσως μετά αγκάλιασε την οικογένειά του