Ο Γιώργος Πάττας μετά την πρώτη τεράστια επιτυχία στο VOICE στις πρώτες του δηλώσεις on camera [ΒΙΝΤΕΟ]Ο Γιώργος Πάττας κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές όσων άκουσαν και συνεχίζουν να ακούν την εξαίσια  ερμηνεία του στο "THE VOICE" και δεν σταματά με τον αυθορμητισμό του, την ειλικρίνεια του και τον ευγενικό του χαρακτήρα να συγκινεί την κοινή γνώμη καταθέτοντας από καρδιάς τις θερμές του ευχαριστίες.
Ο Γιώργος δηλώνει ενθουσιασμένος και ευγνώμων με την πρώτη μεγάλη επιτυχία του στο τηλεριάλιτι , αφού την  "αγκάλιασαν" ένθερμα οι τέσσερις coach του VOICE και αμέτρητοι φίλοι. 
Πανευτυχής ήδη, κατάφερε να πετύχει τον πρωταρχικό του στόχο που δεν ήταν άλλος από το να αγγίξει το κοινό του. Αυτό είναι που μετράει για εκείνον, καθώς δεν μπορεί και δεν νιώθει την ανάγκη να ξέρει, τι του επιφυλάσσει το μέλλον, το οποίο φαίνεται να έρχεται λαμπερό. 
Ο ίδιος ολοφάνερα ήρεμος και χωρίς κανένα άγχος είναι έτοιμος να  αξιοποιήσει το ταλέντο του και την εμπειρία του  στο μέγιστο βαθμό και να συνεχίσει να το μοιράζεται με τον κόσμο που τον αγαπά και τον στηρίζει. Για όλους ο Γιώργος Πάττας έχει να εκφράσει ένα μεγάλο "ευχαριστώ".

Δείτε τον  τι λέει στο  ΒΙΝΤΕΟ :Η παρθενική ερμηνεία του Γιώργου Πάττα στο "THE VOICE"