Άρτια τραγουδίστρια η Εύη Κουλκουβίνη από το Γυμνό Αμαρύνθου μάγεψε στο 'THE VOICE"

 
Με ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου "Να ταν η χαρά οικόπεδο", η γλυκιά, πανέμορφη και ταλαντούχα Εύη Κουλκουβίνη κατάφερε όπως ήταν αναμενόμενο να γυρίσει τρεις από τις τέσσερις καρέκλες των coaches, στους οποίους περίμενε με τεράστια αγωνία να βρεθεί απέναντι τους και να ακούσει την κριτική τους.

ΒΙΝΤΕΟ Εύη Κουλκουβίνη "Να ΄ταν η χαρά οικόπεδο"

   
Άρτια τραγουδίστρια με εντυπωσιακότατη φωνή παρά το νεαρό της ηλικίας της, ήταν τα σημεία που επισήμανε  ο Σάκης Ρουβάς. 
Το εντυπωσιακό κρύσταλλο της  φωνής της και την ταυτότητα που ήδη δείχνει ότι κατέχει τόνισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός  και δυσκόλεψαν ιδιαίτερα την  τελική απόφαση της 20χρονης Εύης, να επιλέξει το team με το οποίο θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στο "THE VOICE".ΒΙΝΤΕΟ  Τι είπαν οι coaches στην Εύη Κουλκουβίνη ;


H νεαρή φοιτήτρια της νοσηλευτικής της Πάτρας ανέβασε σίγουρα τους παλμούς των τριών coaches, Σάκη Κωνσταντίνου και Πάνου με την ωριμότητά της και τον επαγγελματισμό της που υπερίσχυσαν ολοφάνερα όσο τραγουδούσε αλλά και σε όλη τη διάρκεια της διεκδίκησης της μέχρι να ανακοινώσει  την τελική της απόφαση που είναι.... ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος πραγματικά έχασε τα λόγια του και την ευφράδεια του ακούγοντας με μεγάλη έκπληξη την επιλογή της υπέροχης Εύης.


 Δίπλα στην  Εύη, η 12χρονη αδερφή της Έλενα, η μητέρα της Ευαγγελία και η θεία της Χριστίνα. Μπορεί να μην ήταν στο στούντιο ο μπαμπάς της, -Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και των Κλιμακίων της, ο Καστρακινός Αντιπύραρχος κ. Περικλής Κουλκουβίνης γνωστός σε ολόκληρη την Εύβοια λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας,- αλλά είναι πάντα κοντά της να στηρίζει και να ενισχύει τα όνειρα της Εύης, η οποία λατρεύει το τραγούδι από τότε που θυμάται τον εαυτό  της και θέλει να το ακολουθήσει  και να το ζήσει όπως η ίδια έχει ονειρευτεί.