Δοξολογία 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας


Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου  τελέσθηκε η Δοξολογία  επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940 στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Ερέτρια.

Την πανηγυρική Δοξολογία τέλεσε ο Οικονόμος Χαράλαμπος Ραμαντανάκης εφημέριος ιερού ναού Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας με την συμμετοχή των ιεροψαλτών.

Στην Δοξολογία παρέστησαν ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος,  ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Σπυρίδων Πνευματικός, ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Τσώκος, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Ερέτριας κ. Κωνσταντίνος Μπέτσιας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Άγγελος Γούναρης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας Υπαστυνόμος Α' κ. Γεώργιος Αβδούλας, ο Λιμενάρχης Ερέτριας Υποπλοίαρχος Λ.Σ κ. Χαράλαμπος Κρυσταλόγιαννης, ο Ναύαρχος εα κ. Νικόλαος Φατούσης και Διεθυντής του γραφείου του κ. Πνευματικού ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας κ. Ιωάννης Κομνός, οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Γυμνασίου και Λυκείου Ερέτριας  και πολλοί άλλοι τοπικοί φορείς.


Ακολούθησε η επιμνημόσυνος δέηση στο ηρώο και  οι παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό τμήμα του  Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας παρουσία του χοροδιδασκάλου κ. Δημητρίου Ελευθερίου καθώς επίσης συμμετείχαν  με την παρουσία τους και τα μέλη του Εθελοντικού Δασοπυροβεστικού Σώματος Εύβοιας.
Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε η Καθηγήτρια - Μουσικός του Γυμνασίου Ερέτριας κ.  Παρασκευή Βέττα.
Εν συνεχεία έλαβε χώρα η μαθητική παρέλαση των σχολικών μονάδων της πόλεως  με την συμμετοχή πολλών κατοίκων και επισκεπτών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια