Έχασε τη μάχη η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου – Συγκλονίζει ο θάνατος της και το μήνυμα ζωής που άφησεΗ δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου, δεν βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη ζωή.  

Τη θλιβερή ανακοίνωση του θανάτου της γνωστοποίησε οικείο της πρόσωπο με ανάρτηση που έγινε στο προφίλ της με έναν τρόπο που ραγίζει παραπάνω τις ανθρώπινες καρδιές . 

Στο προφίλ της Αριάδνης αναρτήθηκαν τα λόγια και  το μήνυμα που η  ίδια ήθελε να ακουστεί. Χαρακτηριστικά γράφει :

«Η Αριάδνη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει έγραψε και ήθελε να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα:

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα!  Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δεν θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!


Η Αριάδνη Γερασιμίδου, δημοσιογράφος στον χώρο του αυτοκινήτου, αποκάλυψε προ ημερών τον αγώνα που δίνει ενάντια στον καρκίνο  τα τελευταία χρόνια,  με ένα βίντεο στο you tube που είχε τον τίτλο “Το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου”

Όπως ανέφερε τα τελευταία τέσσερα χρόνια δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο με τους γιατρούς να την ενημερώνουν πως πλέον δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει. «Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», εξήγησε.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο…

Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει.

Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη», λέει, μεταξύ άλλων, στη συγκλονιστική της εξομολόγηση η Αριάδνη Γερασιμίδου.