Έγιναν γονείς ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του PORTO EVIA Γεώργιος Παπαδόπουλος και η Παναγιώτα [ΦΩΤΟ]


Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Παναγιώτα Σμπιλίρη καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι πριν λίγες ημέρες. 

Ο νεογέννητος γιος τους  ήρθε στη ζωή, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και απογείωσε την ευτυχία του ζευγαριού που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, μόλις το περασμένο καλοκαίρι. 

Ο Παπαδόπουλος junior γεννήθηκε 3.500gr, με φυσιολογικό τοκετό στο μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ. Έλαβαν εξιτήριο μαμά και γιος κανονικά και βρίσκονται στο σπίτι τους πλέον  τρισευτυχισμένοι.  

O γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού, κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας PORTOEVIA στην Αμάρυνθο Ευβοίας, έγινε πατέρας για πρώτη φορά με τη σύζυγό του Παναγιώτα. 

Την πρωτόγνωρη μεγάλη χαρά τους  αποτυπώνουν και το διαδίκτυο γράφοντας : 

 Καλώς όρισες στον κόσμο αγόρι μου. Μας χάρισες ένα μοναδικό Σαββατόβραδο, με ένα ξενύχτι διαφορετικό από αυτά που είχαμε συνηθίσει έως τώρα.

Υ.Γ Ευχαριστούμε που ήσουν καλός με την μαμά σου και δεν την ταλαιπώρησες πολύ , Θα έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας, να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να περνάς καλά εδώ που σε φέραμε."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια