Ενώνουμε τις δυνάμεις μας τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στο γήπεδο Δροσιάς για τον Γιάννη Κανάκη


Δράσεις για την οικονομική στήριξη του Ιωάννη Κανάκη, μαθητή, που νοσηλεύεται σε κέντρο  αποκατάστασης μετά από ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ και ΙΣΧΑΙΜΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ. 

Κυρίες/οι,  

Για ακόμα μια φορά αθλητικά σωματεία, σύλλογοι, φορείς και απλοί πολίτες, καλουμαστε να  συνδράμουμε οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά ένα ακόμα παιδί που παλεύει να συνεχίσει να ζει μια  φυσιολογική ζωή, τη ζωή που είχε πριν ξεκινήσει ο Γολγοθάς για την υγεία του. 

Ο Ιωάννης Κανάκης, στις 28 Μαΐου γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα έπαθε ανακοπή καρδιάς, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας όπου έμεινε για 4 ώρες σε πολύ άσχημη  κατάσταση. Οι γιατροί του νοσοκομείου Χαλκίδας ενημέρωσαν ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και το  παιδί μεταφέρθηκε στην εντατική του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. 

Στις 30 Μαΐου έπαθε εγκεφαλικό οίδημα και χρειάστηκε να γίνει χειρουργική επέμβαση διάρκειας 8  ωρών, δυστυχώς εξαιτίας του εγκεφαλικού οιδήματος αποκόμισε αλλά 3 ισχαιμικά. 

Μετά από μέρες και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του αποφασίστηκε να του τοποθετηθεί  εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο. 

Επέστρεψε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για 2 μήνες περίπου και από τις 6 Οκτωβρίου βρίσκεται στο  εθνικό κέντρο αποκατάστασης. 

Αν και το 15χρονο αγόρι αυτή την στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο έχει μπροστά του έναν Γολγοθά  και οι ανάγκες πλέον θα είναι πολλές και δυσβάστακτες για την οικογένειά του. 

Με μοναδικό "όπλο" λοιπόν, την Αλληλεγγύη καλούμαστε όλοι εμείς να στηρίξουμε έμπρακτα την  προσπάθεια του μικρού Γιάννη για ζωή!  

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τη 1 Νοεμβρίου, στο γήπεδο Δροσιάς στην Εύβοια, διοργανώνουμε: Τη Δευτέρα 1/11/2021 , με ώρα έναρξης: 18:00, στο γήπεδο Δροσιάς Ευβοίας:  

1. Φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου 

2. Live μουσική 

3. Bazaar 

4. ΜπουφέΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια