Γεννημένη για να τραγουδά η Εύη Κουλκουβίνη από την Αμάρυνθο απόψε στο "The Voice"

Είναι μόλις 20 ετών, σπουδάζει νοσηλευτική στην Πάτρα και ξέρει από τότε που κατάλαβε τον εαυτό της, ότι είναι γεννημένη για να τραγουδάει.
Είναι η πανέμορφη η Εύη Κουλκουβίνη από την Αμάρυνθο του Δήμου Ερέτριας, με εξαιρετικό ταλέντο και αγάπη για το τραγούδι, ήξερε από πολύ μικρή ότι ήθελε να ασχοληθεί με αυτό ενώ ακόμη δεν έχει κατασταλάξει στο είδος που θέλει να ακολουθήσει .
Το τραγούδι για την Εύη, είναι ο κόσμος της, η ίδια η ζωή της , έκφραση, εκτόνωση, δύναμη που την γεμίζει με όμορφα και έντονα συναισθήματα διώχνοντας μαγικά κάθε άγχος και αφήνοντας μόνο θετικές σκέψεις.
Από παιδί δεν έχανε ποτέ ευκαιρία να τραγουδά και να φαντάζεται ότι είναι πάνω σε μια σκηνή και δίνει την δική της συναυλία, αρχικά μέσα στο σπίτι της και στο δωμάτιό της που η ίδια έβλεπε μπροστά της σαν ένα στάδιο γεμάτο με κόσμο που τραγουδούσε μαζί της.
Τα χρόνια πέρασαν και η υπέροχη Εύη καλλιέργησε την λατρεία της για το τραγούδι πηγαίνοντας στην χορωδία, μέχρι που έφτασε η πρώτη της επαφή με το τραγούδι σαν επάγγελμα, όταν ήταν μαθήτρια στην δευτέρα Λυκείου, πριν τέσσερα χρόνια και ο μπαμπάς της Περικλής, μαζί με έναν γνωστό του, επιχειρηματία την παρότρυναν να τραγουδήσει στο μαγαζί του, όπου έκανε τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Το "Χάραμα" στην Πάτρα είναι ένας σταθμός για τη νεαρή φοιτήτρια- ερμηνεύτρια Εύη, όπου συνεργάστηκε το προηγούμενο διάστημα με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αφού όπως η ίδια αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε dete.gr τον περασμένο Ιούλιο : "Είναι από τα πιο όμορφα μαγαζιά που έχω πάει αλλά και που έχω τραγουδήσει. Είναι μοναδική εμπειρία τόσο για τον πελάτη όσο και για τον εργαζόμενο, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο."

Και μπορεί η νοσηλευτική με τη μουσική να φαίνεται ότι δεν συνδυάζονται, η Εύη Κουλκουβίνη προσγειωμένη στην πραγματικότητα της καθημερινότητας τα έχει συνδυάσει με τον δικό της τρόπο. Έχει επιλέξει να σπουδάσει ένα επάγγελμα στον χώρο της επιστήμης της υγείας που της αρέσει και την εκφράζει ενώ είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει με όλη της την δύναμη και να επιτύχει τους στόχους της και με το ξεχωριστό φυσικό της χάρισμα στο τραγούδι.

Την Εύη θα δούμε απόψε Κυριακή 10/10, μετά τις 9 στις μικρές μας οθόνες στο τηλεριάλιτι ανάδειξης της καλύτερης ελληνικής φωνής, "The Voice". Έχει διαγωνιστεί και πάλι σε τηλεοπτικό talent show πριν ένα χρόνο περίπου αλλά όπως λέει και το μότο που την εκφράζει "’όλα γίνονται για κάποιο λόγο’".

ΒΙΝΤΕΟ Η Εύη Κουλκουβίνη ερμηνεύει την "Σκλάβα"