Η πιο νεαρή "Βασίλισσα" του "THE VOICE" Ζωή Γιαννούλη - Η ερμηνεία της έκανε τον Αργυρό να πέσει στα πόδια της γονατιστός [ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ]

Η πρώτη εμφάνιση της 16χρονης Ζωής Γιαννούλη στον μεγαλύτερο ελληνικό  μουσικό διαγωνισμό, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και  ήταν μια πραγματική  έκπληξη. Σίγουρα η νεαρή Ζωή δεν περίμενε η  υπέροχη ερμηνεία της να κάνει τον coach Κωνσταντίνο Αργυρό να της φερθεί σαν ιππότης, μπροστά σε μια νεαρή "βασίλισσα ". Γονάτισε μπροστά στα πόδια της προκειμένου να την διεκδικήσει στην ομάδα του,  μια πολύ έντονη κίνηση που έκανε για πρώτη φορά ο Αργυρός, για παίκτρια του VOICE...και τα κατάφερε, μετά την σκληρή μάχη που έδωσε και ο Πάνος Μουζουράκης για να την κερδίσει στη δική του ομάδα. 

ΒΙΝΤΕΟ H Ζωή Γιαννούλη ερμήνευσε το  "Dangerous Woman" της κορυφαίας  Pop τραγουδίστριας της Αμερικής, Ariana Grande. 


Στο πλευρό της, στην πρώτη τηλεοπτική εμπειρία της Ζωής, όπως πάντα, άγρυπνος άγγελος φύλακάς της, η μητέρα της Ευαγγελία. Είναι η δύναμή της που την στηρίζει, αγκαλιάζει και ενθαρρύνει  τα όνειρα της,  όπως και ο δάσκαλος της στη μουσική  Σταύρος Πηλιχός που την καθοδηγεί στα βήματα της επιτυχημένης πορείας της που ήδη έχει ξεκινήσει. 

Δίλπα της κάθε στιγμή η μόλις δύο χρόνια μικρότερη αδερφή της, Φυλλένια και η φίλη της, επίσης ταλαντούχα Άννα Διονέλη


BIΝΤΕΟ Τι είπε η κριτική επιτροπή για τη Ζωή Γιαννούλη

 

Ο Αργυρός, λογικά, έκανε  την ταλαντούχα Ζωή, να  καρδιοχτυπήσει διπλά από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους αλλά εκείνη δεν έχασε ούτε για μια στιγμή το θάρρος της, αποδεικνύοντας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι  εκτός από εξαιρετική ερμηνεύτρια διαθέτει έναν εκπληκτικό και συγκροτημένο χαρακτήρα. Σε ετοιμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας της,  αντιμετωπίζει τα πάντα με ένα υπέροχο χαμόγελο και ανταποκρίνεται με ωριμότητα σε απαιτητικές καταστάσεις όπως όταν είδε τον υπέροχο coach να γονατίζει μπροστά της αλλά και τον μοναδικό Μουζουράκη να της κρατά ασταμάτητα το χέρι και να τον εμπνέει να ερμηνεύει αυθόρμητες διασκευές επί σκηνής, ενώ στη συνέχεια την πήρε αγκαλιά  χορεύοντας μαζί της. 

Η Ζωή Γιαννούλη, μια δυνατή μαθήτρια της Β΄ Λυκείου με υψηλούς στόχους, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Αλιβέρι της Εύβοιας, από πολύ μικρή ηλικία, όταν ακόμη ήταν μαθήτρια στο δημοτικό σχολείο  έδειξε  το ιδιαίτερο  ταλέντο της στο τραγούδι γι αυτό και πρωταγωνιστούσε στις σχολικές γιορτές.  Παράλληλα  με την σκληρή μελέτη για τα μαθήματα του σχολείου της, βρίσκει το χρόνο και με επιμέλεια  μελετά και βελτιώνει τις εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητές της. 

 Κι αν στην παρθενική της εμφάνιση στο "THE VOICE", η γλυκύτατη Ζωή  έκανε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πάνο Μουζουράκη να την διεκδικούν με επιμονή για τις  ομάδες τους, με τον πρώτο εκ των δύο να γονατίζει μπροστά της, είναι φανερό πως είναι έτοιμη να περπατήσει σε λαμπερούς μουσικούς δρόμους για τις επιτυχίες που της αξίζουν. 

Άλλωστε όπως η Ζωή Γιαννούλη  είπε λίγο πριν ανοίξει την πόρτα της πρώτης επίσημης  δοκιμασίας της..."Δεν είμαι απλά μια 16χρονη που τραγουδάει, ανεβαίνω  στη σκηνή του VOICE με στόχο να αναδειχθώ νικήτρια."