Η "καθαρή" ημέρα από το πρωί φαίνεται ... Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κελαϊδίτη με τον οδοιπόρο Βασίλη Σφακιανόπουλο


Μια ιδιαίτερη συνάντηση, έξω από το διοικητήριο της Π.Ε Εύβοιας του Αντιπεριφερειάρχη Γεώργιου Κελαϊδίτη με τον οδοιπόρο σε
12 πυρόπληκτους δήμους Βασίλη Σφακιανόπουλο, σήμερα το πρωί, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, φαίνεται να σκόρπισε ένα κλίμα αισιοδοξίας και το "ξεκάθαρο" μήνυμα των δράσεων της ομάδας του Save Your Hood, το οποίο αποτυπώνει μέσα από τον σχολιασμό του στο διαδίκτυο ο αντιπεριφερειάρχης.

Χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κελαϊδίτης αναφέρει :

ATHENS TO ELLINIKA FOR A CAUSE by Save Your Hood!
Η μέρα δε μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, συναντώντας τον Βασίλη Σφακιανόπουλο στην είσοδο του διοικητηρίου Π.Ε. Εύβοιας, κάνοντας μια σύντομη στάση πριν συνεχίσει το μεγάλο του οδοιπορικό και τη συγκινητική του προσπάθεια για τη Βόρεια Εύβοια.
Ο Βασίλης είναι ένα νέο παιδί που αποφάσισε μέσα στις σκοτεινές μέρες της πανδημίας, να σκορπίσει το δικό του φως μαζί με χιλιάδες άλλους εθελοντές αναλαμβάνοντας δράσεις καθαρισμών από τα σκουπίδια που ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ πετούμε αριστερά δεξιά στις γειτονιές μας, δίνοντας ένα μήνυμα πως πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία και συμπεριφορά μας και το σημαντικότερο, να δείξουμε στα παιδιά μας το δρόμο για να ξεριζώσουμε την κακή αυτή συνήθεια.
Ο Βασίλης ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου λοιπόν ένα οδοιπορικό 162 χιλιομέτρων, 7 ημερών μέσα από 12 Δήμους από την Κυψέλη μέχρι τα Ελληνικά, και δεν περπατάει απλώς, αλλά με τη βοήθεια εθελοντών που ακολουθούν από κάθε άκρη καθαρίζει τη διαδρομή.
Εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πέρα από τη στήριξη μας στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία https://saveyourhood.gr/athens2ellinika/ , ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Βασίλη και την ομάδα του Save Your Hood και μια υπόσχεση σύντομα να ξανασυναντηθούμε για να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε όλοι μαζί σε αντίστοιχες δράσεις για την Π.Ε. Εύβοιας.