Κυριακή των Αγίων Πατέρων στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας [ΦΩΤΟ]Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου Δ' Λουκά των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων της εν Νικαία Ζ' Οικουμενικής Συνόδου στα πλαίσια των πολλών  ποιμαντικών επισκέψεων όπου πραγματοποιεί ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε τον ενοριακό ιερό ναό του Αγίου Νικολάου της πόλεως  Καρύστου όπου ετέλεσε την Θεία Ευχαριστία με συλλειτουργούς τον Πανοσ Αρχιμ Γεράσιμο Παρίση Αρχιερατικό Επίτροπο Καρύστου τον Πρεσβύτερο Γεώργιο  Ράπτη εφημέριο Μύλων και Αντιπροέδρου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου  τον Πρωτοπρ Πέτρο Κρίσιλια εφημέριο του ιερού ναού και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή και του συμπροσευχομένου εν τω ιερό βήματι Πρωτοπρ Κωνσταντίνου Φράγκου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ αναφερόμενος στην σημερινή ευαγγελική περικοπή της παραβολής του σπορέως.

Παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Ελευθέριος Ραβιόλος ο Γραμματέας του Εκκλησιαστικού  Γηροκομείου Καρύστου κ. Ευάγγελος Ορφανός καθώς και πολλοί πιστοί που συμμετείχαν στην Θεία Ευχαριστία με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ ετέλεσε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ευεργετών δωρητών και τροφίμων του εκκλησιαστικού γηροκομείου Καρύστου και ευσεβούς ενορίτου.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.