Παμψηφεί επανεξελέγη ο Πρόεδρος Σιλβέστρος Αλάμπεης στην Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Νότιας Εύβοιας και Σκύρου
Παμψηφεί επανεκλέχθηκε ο Πρόεδρος Σιλβέστρος Αλάμπεης, στις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αλιβερίου για την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Νότιας Εύβοιας και Σκύρου. 

Ο Πρόεδρος δηλώνει  έτοιμος να κάνει, μαζί με τους συναδέλφους του από όλα τα τουριστικά καταλύματα, δυναμικές κινήσεις που θα συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία όλων αυτών των επιχειρήσεων στην συνέχεια, σε συνεργασία πάντα και με την Ομοσπονδία.
"Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο καθώς οι εμβολιασμένοι πληθαίνουν και ο κίνδυνος της covid μειώνεται. Μετά από ενάμιση πολύ δύσκολο χρόνο. Είμαστε στο σημείο εκείνο που χρειαζόμαστε μια δυνατή και σωστή επανεκκίνηση ώστε οι τουριστικές επιχειρήσεις να δουλέψουν με φυσιολογικούς ρυθμούς αλλά και οι φιλοξενούμενοι μας σε αυτές να απολαμβάνουν με ασφάλεια και πραγματική ευχαρίστηση την διαμονή τους στην Εύβοια και την Σκύρο ώστε να μας  ξαναεπισκέπτονται οι ίδιοι αλλά και οι άνθρωποι στους οποίους θα μεταφέρουν τις καλές τους εντυπώσεις από εμάς . Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και πιστεύω ότι θα συμμετέχω ενεργά με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω τον κλάδο."  δήλωσε στο eviaxpress.gr o κ. Αλάμπεης μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.  Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια