Ποιος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος της "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" που ανεξαρτητοποιήθηκε


Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του eviaxpress.gr, o Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής Παράταξης " "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ" του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, κ. Παναγιώτης Αναγνώστου πριν λίγη ώρα, απόγευμα Τρίτης 19 Οκτωβρίου δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του, στον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Γεώργιο Ζέρβα.

Ο κ. Αναγνώστου παραμένει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος από εδώ και στο εξής.

Ο κ. Αναγνώστου μέχρι σήμερα υπηρετεί τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου με υπευθυνότητα, συνέπεια, σεβασμό, και με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και του τόπου. Πάντα ενημερωμένος και αμερόληπτος σήκωσε πολλές φορές το ανάστημα της προσωπικής του άποψης και διαχώρισε σε πολλές περιπτώσεις τη θέση του από αποφάσεις της δημοτικής αρχής.

Είναι σίγουρο πως και ως ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα συμφέροντα του τόπου.

Ο κ. Αναγνώστου αρνήθηκε να κάνει σήμερα δηλώσεις καθώς σε λίγη ώρα ξεκινά μια ιδιαίτερη συνεδρίαση του Δ.Σ από την οποία έχει δηλώσει ότι θα απουσιάζει η δημοτική αρχή. Το σημαντικό θέμα που θα συζητηθεί αφορά την οικονομική υποστήριξη της κοινότητας Καλεντζίου για την νομική κάλυψη της προσφυγής της στο ΣΤΕ σχετικά με την αποτροπή εγκατάστασης περισσότερων ανεμογεννητριών στην περιοχή.

Αναμένεται όμως πολύ σύντομα να ανακοινώσει τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του.