Σε κατάσταση ετοιμότητας ο αντιδήμαρχος Ανθηδόνας Κώστας Καρβούνης λόγω κακοκαιρίαςΗ κακοκαιρία έχει κρατήσει  σε συνεχή εγρήγορση τον αντιδήμαρχο Ανθηδόνας κ. Κωνσταντίνο Καρβούνη από το βραδάκι της Κυριακής που ξέσπασε ένα δυνατό μπουρίνι με ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχή στην περιοχή. Από την πρώτη στιγμή της μπόρας ξεκίνησε να ελέγχει την περιοχή. Έμεινε άγρυπνος κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας αλλά και σήμερα Δευτέρα από νωρίς το πρωί προσπάθησε να είναι κοντά σε όσους χρειάζονται κάποια βοήθεια.
Κράτησε συχνή επικοινωνία με όσους ζουν μόνοι τους, ηλικιωμένα άτομα, άτομα με κινητικές δυσκολίες  και επισκέφτηκε όσους έπρεπε να βρεθεί κοντά τους για να λύσει μικρά προβλήματα που αντιμετώπιζαν.  
"Με συγκίνησε το αληθινό ενδιαφέρον του. Πρέπει να έκανε πολλές δεκάδες τηλεφωνήματα όπως άκουσα και από άλλους. Είναι αεικίνητος και ευγενική ψυχή. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Να είναι καλά εκείνος και η οικογένειά του." είπε στο eviaxpress.gr η κα Π.Σ που ζει μόνη της, μόνιμη κάτοικος της περιοχής.