Σίμος Κεδίκογλου: Σήμερα γιορτάζει η Ελλάδα... Να πούμε «ΟΧΙ» στον κορωνοϊό


Με την πρέπουσα λαμπρότητα αλλά και σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας, εορτάστηκε φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Χαλκίδας στην Εύβοια.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βουλευτής Ευβοίας κ. Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος στο μήνυμά του αναφέρθηκε στη διαχρονικά επίκαιρη παρακαταθήκη των προγόνων μας: «Σήμερα γιορτάζει η Ελλάδα, σήμερα τιμούμε τους προγόνους μας για τις πολύτιμες παρακαταθήκες που μας άφησαν. Παρακαταθήκη του έπους της Αλβανίας, παρακαταθήκη της ενότητας, του αγώνα της φιλοπατρίας», είπε στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό μήνυμα στους «τυχάρπαστους και δήθεν ειδικούς»,
αναφορικά με τη μάχη κατά του κορωνοϊού.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου στη σημερινή συγκυρία, πρέπει να δείξουμε το ίδιο πνεύμα απέναντι στον κορωνοϊό, τον αόρατο εχθρό που μας απειλεί. Είναι ένας πόλεμος, πρέπει να πούμε όχι στον κορωνοϊό, όχι στην παραπληροφόρηση, όχι στους τυχάρπαστους και δήθεν ειδικούς. Στρατηγοί είναι οι επιστήμονές μας, οι γιατροί, οι λοιμωξιολόγοι. Όπλα μας είναι τα εμβόλια. Πρέπει να ορθώσουμε τοίχος, πρέπει να προστατέψουμε την κοινωνία μας».

Ο κ.Κεδίκογλου συμμετείχε το πρωί της Εθνικής Επετείου στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλατείας Αγίου Νικολάου.


Τέλος, ο ΥφΑΑΤ παρακολούθησε τη παρέλαση αντιπροσωπευτικών τμημάτων μαθητών, καθώς και αναπήρων πολέμου, προσκόπων και οδηγών.
Στους εορτασμούς παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυστόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Έλενα Βάκα, πολιτικοί και τοπικοί φορείς της περιοχής.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια