Τα Κόσκινα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά - 18 οικογένειες αποφασισμένες να λύσουν το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών [ ΒΙΝΤΕΟ]Όχι μόνο δεν  το βάζουν κάτω αλλά  έβαλαν και τα μεγάλα μέσα !   Το λεωφορείο περνάει έξω από τα σπίτια τους και δεν σταματάει να πάρει τα παιδιά τους όμως  αυτοί οι γονείς είναι σε απόγνωση, είναι  και αποφασισμένοι, να μην σταματήσουν πουθενά παρά μόνο όταν κερδίσουν το δικαίωμα της μεταφοράς των παιδιών στα σχολεία τους. 

Οι οικογένειες από τα Κόσκινα , των 18 μαθητών και μαθητριών  του δημοτικού και του νηπιαγωγείου έφτασαν να ζητήσουν βοήθεια στην εκπομπή του Αυτιά και σήμερα το πρωί Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 τους είδαμε να προωθούν οι ίδιοι το σοβαρότατο πρόβλημα που τους δημιουργεί, προφανώς η λάθος διαχείριση του θέματος τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες. 

Μπροστά στην οθόνη της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι γονείς των μαθητών από τα Κόσκινα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου,  η Αντώνενα Γαρυφαλλιά η Πέππα Σταυρούλα, η Ντακούλη Νικολέττα, ο Κερασίτης Αλέξανδρος, ο Περήφανος Αθανάσιος, η Πηλιχού Χαρούλα, η Σαπουνάκη Μαρία, ο Πυρπιρής Γιώργος.

Σε απόγνωση οι γονείς 18 μαθητών από τα Κόσκινα - Δεν καλύπτεται η μεταφορά τους στο σχολείο με κανέναν τρόπο

Ο κ. Αυτιάς δεσμεύτηκε να μεταφέρει το ζήτημα στον κ. Τριαντόπουλο τον καθ΄ ύλην αρμόδιο για την Εύβοια και το επόμενο Σάββατο υποσχέθηκε  να προσπαθήσει να έχει -με την ευχή να είναι "καλά"- νέα, για τις οικογένειες αυτές που αγωνίζονται και διεκδικούν το αυτονόητο... να λυθεί άμεσα  το μεγάλο και  καθημερινό τους πρόβλημα για τη μεταφορά των μαθητών  από το σπίτι στο σχολείο το πρωί και από το σχολείο στο σπίτι το μεσημέρι .  Οι γονείς κάνουν μεγάλο  αγώνα,  αγανακτισμένοι καταγγέλλουν ότι είναι αναγκασμένοι να μεταφέρουν μόνοι τους τα παιδιά τους, πράγμα που λόγω εργασίας ή έλλειψη οχήματος, δεν είναι εφικτό. 

Στο πάνελ της εκπομπής "Καλημέρα"  ήταν και ο Κυμαίος φοροτεχνικός κ. Βαγγέλης Αμπελιώτης ο οποίος τόνισε πως δεν έχει κανείς δικαίωμα να μην ασχολείται καθημερινά με τα ζητήματα που αντιμετωπίζει  η πολύπαθη  Εύβοια.


ΒΙΝΤΕΟ 18 οικογένειες αποφασισμένες να λύσουν το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους