Βαρύ πένθος για την οικογένεια Κόντου και την Εύβοια - Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος επιχειρηματίας Δημήτρης Κόντος
Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτριος Κόντος, πατέρας της Βασιλικής και του Γιώργου  Κόντου,  σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν εξαιτίας της βαριάς πνευμονίας που τον ταλαιπωρούσε πολύ σοβαρά.

Ο Δημήτρης Κόντος ήταν πολύ αγαπητός και γνωστός σε ολόκληρη την Εύβοια λόγω των πολλών δράσεων του, ως ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας που μαζί με την οικογένεια του είχε ιδρύσει και λειτουργούσε δυο μεγάλα εργοστάσια παραγωγής και συσκευασίας λιαστών ΠΟΠ σύκων και άλλων παραπλήσιων προϊόντων, στο Βασιλικό για τη νότια Εύβοια και στην Ιστιαία για τη βόρεια Εύβοια.

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά η Βασιλική Κόντου, τον πατέρα της και από το διαδίκτυο: Θέλω να μπορώ να συνεχίσω όλα αυτά που μου είπες
θέλω να μπορώ να θυμάμαι όλες αυτές τις ατέλειωτες χαρούμενες στιγμές που έχουμε περάσει μαζί ......
θέλω να μπορώ να είμαι εκεί χωρίς εσένα....
Για μένα απλά έχεις πάει στη Ιστιαία για σύκα η στο τραγανό να κάνεις εξαγωγή καρπούζια κάπου είχες πάει και θα γυρίσεις .....για μένα είσαι πάντα εδώ δεν ξέρω αν μπορώ χωρίς εσένα δεν ξέρω αν μπορώ χωρίς την πρωινή σου καλημέρα δεν ξέρω αν θα μπορώ χωρίς το καληνύχτα σου το βράδυ δεν ξέρω αν θα μπορώ Χωρίς εσένα είσαι.... εκεί στο σπίτι σου μαζί με την μαμά δίπλα στο αναμμένο τζάκι σου .........είσαι εκεί στην τραπεζαρία δίπλα στο άλμπουμ σου με τις φωτογραφίες σου....... και να μας λες ιστορίες που τόσο αγαπάς !!!!!!
είσαι εκεί να μου χτυπήσεις την πόρτα και να μου φέρεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου να το στολίσουμε να βγάλουμε φωτογραφίες ...
είσαι εκεί στη βεράντα στο σπίτι στο Λευκαντί μαζί με την μαμά με τα λουλούδια που φύτεψες ....
είσαι εκεί στο περιβόλι με τις ντομάτες και τα καρπούζια σου γεμάτος υπερηφάνεια και χαρά !!
Θα είσαι πάντα εκεί για τους παραγωγούς που τόσο αγάπησες θα είσαι πάντα εκεί για το Χαλβατζή που ποτέ δεν σε πρόδωσε !!!!!!!
Θα είσαι πάντα εκεί για το Δημήτρη και την Φωτεινή μου, θα είσαι πάντα εκεί υπερήφανος για ότι κατάφερες με την ατελείωτη δουλειά σου ...με το μεράκι σου για το ωραίο ..το τέλειο.
Θα είσαι εκεί πάντα για όσους αγάπησες και σε αγάπησαν και δεν σε πρόδωσαν έως το τέλος .
Μόνο που θα μας βλέπεις από λίγο πιο μακρυά ...όμως θα μας αισθάνεσαι δίπλα σου όλους εμάς .....
Γιατί για μας θα είσαι πάντα εκεί .....όρθιος να μας κοιτάς...με αγάπη Δεν ξέρω αν μπορώ ....
Μπαμπά μου!!!!!!!!Έφυγες πηγές στους αγαπημένους σου ...πηγές στον παράδεισο ....όπου όλες οι ψυχές ενωμένες σε περίμεναν ....πηγές εκεί χωρίς εμάς εκεί περίμενε μας γιατί όλοι θα έρθουμε και θα είμαστε πάλι μαζί.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια