Η Αγγελική και ο Δημήτρης Πάφρας, οι άψογοι ξεναγοί μας στον "Κόσμο της Θάλασσας" [ΦΩΤΟ]Στον απέραντο και μαγευτικό "Κόσμο της θάλασσας" μας ταξιδεύουν ρεαλιστικά  και μας ξεναγούν συναρπαστικά   η Αγγελική και ο Δημήτρης Πάφρας από την Αμάρυνθο Ευβοίας.
Κάτω από αυτόν τον  τεράστιο μπλε μανδύα με τις αμέτρητες αποχρώσεις, που μοιάζει να φτάνει στο άπειρο και τόσο συχνά κοιτάζουμε, απολαμβάνουμε και θαυμάζουμε, υπάρχει ένας ολόκληρος πανέμορφος κόσμος που αξίζει να γνωρίζουμε.

 
Στις σελίδες του βιβλίου του Δημήτρη και της Αγγελικής Πάφρα, εξαιρετικές εικόνες από όλες τις θάλασσες της γης, ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας σπουδαία κομμάτια του βυθού  ενώ  τα άρτια κείμενα σε κάνουν τελικά να νιώθεις πως είσαι μέσα στην στολή του δύτη  εξερευνητή και στον φακό του φωτογράφου που ξέρει γιατί επιλέγει να συλλέξει αυτό το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. 

Για το νέο βιβλίο " Ο Κόσμος της Θάλασσας" που μόλις κυκλοφόρησε και πραγματικά σε μεταφέρει στα απόκρυφα μυστικά θαύματα του βυθού ,  μιλούν στο eviaxpress.gr, οι δημιουργοί του, η Αγγελική και ο Δημήτρης Πάφρας.Δημήτρης Πάφρας : "Το βιβλίο μας « ο κόσμος της θάλασσας» δημιουργήθηκε με μεράκι και αγάπη για την θάλασσα, σκοπός του είναι ο αναγνώστης να γνωρίσει τους θαλάσσιους οργανισμούς καλύτερα , να αγαπήσει και να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με θέματα που αφορούν την θαλάσσια ζωή.
Κατά τη γνώμη μου είναι ένας άμεσος τρόπος να στρέψουμε την προσοχή όλων στον θαλάσσιο κόσμο καθώς και στην ανάγκη για την προστασία του. Όπως άλλωστε λέει ο Γάλλος συγγραφέας Ιούλιος Βερν «Η θάλασσα είναι το παν. Καλύπτει τα 7/10 της γήινης σφαίρας. Η ανάσα της είναι αγνή και υγιεινή. Είναι μια απέραντη έρημος όπου ο άνθρωπος δεν αισθάνεται ποτέ μόνος, γιατί η ζωή στροβιλίζεται από όλες τις πλευρές». Ελπίζω το βιβλίο μας να σας δώσει μια μικρή γεύση από την ατελείωτη μαγεία του βυθού μέσω των φωτογραφιών και των κατατοπιστικών κειμένων"


Αγγελική Πάφρα "Ο θαλάσσιος κόσμος αποτελεί ενδιαφέρον για πολλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι λάτρης της θαλάσσιας ζωής. Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε για να μπορέσεις να γνωρίσεις τον θαλάσσιο κόσμο και τους οργανισμούς που ζουν σε αυτό μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες αλλά και κάποια βασικά χαρακτηριστικά. Αποτελεί έναν οδηγό που είναι πολύ χρήσιμο για να γνωρίσεις και ανακαλύψεις όλη την θαλάσσια ζωή."Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια