Εκλογές Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων 1ου ΕΠΑΛ Αλιβερίου

Την Παρασκευή 26-11-2021 θα πραγματοποιηθούν εκλογές  για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Αλιβερίου.

 

Ακολουθεί ανακοίνωση του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Αλιβερίου κυρίου  Μιχαήλ Μαντζάκου .

 

<<  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ευχόμαστε σε όλους, γονείς και κηδεμόνες, μαθητές και εκπαιδευτικούς, υγεία, κέφι για δουλειά και δημιουργία, πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, κάνουμε έκκληση σε όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες να συμμετέχουν στις διαδικασίες του Συλλόγου, γιατί, η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη και η συνέργεια θα βοηθήσει τα παιδιά μας και το σχολείο μας γενικότερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ σας καλούμε για τρίτη και τελευταία φορά, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 11 2021  από τις 12:15 έως τις 15:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας για να συμμετέχετε στις ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη (θα πρέπει  συγκεντρωθεί το 1/3 των Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του Λυκείου, ώστε να γίνουν εκλογές) για να δημιουργηθεί ο Σύλλογος, ώστε να εκπροσωπείται θεσμικά και να μπορεί να συνδράμει στην καλή λειτουργία του σχολείου μας.

 Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

             ο Διευθυντής

       

        Μιχαήλ Μαντζάκος  >>