ΑΛΙΒΕΡΙ : Έντονες διαμαρτυρίες και αυξημένη κινητικότητα στα κομμωτήρια πριν ξεκινήσουν τα νέα μέτρα
Αντιμέτωποι με τα νέα μέτρα βρίσκονται οι επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα , συνεπώς και στην Εύβοια.  Βλέπουν με ανησυχία που κορυφώνεται για ακόμη μια φορά το ότι  πλήττονται "παράλογα". 

Εντονότερες είναι οι διαμαρτυρίες στην εστίαση και στα κομμωτήρια  όπου παρατηρείτε πολύ  αυξημένη κινητικότητα για να κατοχυρώσουν ένα ραντεβού πριν ξεκινήσουν να  εφαρμόζονται  τα νέα μέτρα από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Οι φωνές και τα μηνύματα προς την κυβέρνηση, από τους επαγγελματίες  που "πνίγονται" ακούγονται δυνατά  από παντού και από το  Αλιβέρι καθώς ολόκληρες οι κοινωνίες αναμένουν με αγωνία να δουν κατά πόσο αυτές οι "φωνές" θα φτάσουν στους κυβερνώντες. 

 Από το Αλιβέρι η κα Ηρώ Παπαγεωργίου, επαγγελματίας κομμώτρια τα τελευταία 20 χρόνια, επιβεβαιώνει πως  υπάρχει έντονη ανησυχία για την επιβάρυνση των πελατών και τις δυσκολίες που αυξάνονται με τα νέα μέτρα και σε αυτήν την περιοχή της Ελλάδας. 

Η κα Παπαγεωργίου στέλνει τα δικά της απλά και κατανοητά μηνύματα...."Προς τους κυβερνώντες....

Είπαμε ΝΑΙ ως επαγγελματίες σε ό,τι ζητήσατε για την ασφάλεια όλων μας και για να νιώσουν οι πελάτες μας ασφαλείς.
Μα δεν έχετε το Θεό σας.
Μετά τα χτυπήματα στην εστίαση ήρθε και η σειρά μας. Γιατί έτσι πάει. Εάν καίγεται το σπίτι του γείτονα, λογικό να μπουρλοτιάσει και το δικό σου!
Ποιος πελάτης θα δεχτεί να πληρώσει ένα κούρεμα χαβιάρι;
(ραπιντ+αντίτιμο υπηρεσίας)
Ξέρετε υπάρχουν και τα κατ'οικον. Δε θα εισπράξω εγώ αλλά ούτε κι εσείς αγαπητοί κυβερνώντες. Όλα θα πάνε στη μαύρη αγορά. Ευχαριστούμε που ενθαρρύνετε την παρανομία. Ευχαριστούμε που κάνετε ότι μπορείτε για να μας κλείσετε. Ευχαριστούμε που ρίχνετε μπουρλότο στους κόπους, στο αίμα και τον ιδρώτα μας γιατί βλέπεις δεν είχαμε όλοι την τύχη να είμαστε πλουσιόπαιδα από κούνια σα και του λόγου σας. Ευχαριστούμε που μας βάζετε να κοντραριστούμε με τους πελάτες μας. Ευχαριστούμε που κατά τ'άλλα δε θέλετε να πεθάνουμε!"

Η κα Παπαγεωργίου έχει ήδη στείλει την πρότασή της γραπτώς στα σωματεία καθώς απόψε συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο με την Ομοσπονδία ενώ καλεί τους συναδέλφους της να αγωνιστούν σύσσωμοι : "Συνάδελφοι ετοιμαστείτε. Ο νόμος στα χέρια μας. Τα βρόμικα παιχνίδια θέλουν βρόμικη αντιμετώπιση. Δίχως κόπο....με τρόπο. Σύσσωμοι μπορούμε!"

Ενώ συμπληρώνει με πικρία και χιούμορ "Να lockdownιαστούμε τώρα όλοι από μόνοι μας! Τρομοκρατία παντού. Βάζω πελάτη 5000 δε βάζω τον πελάτη κινδυνεύω να με μηνύσει ο πελάτης. Νισάφι!"

Πανικός γίνεται στα κομμωτήρια από χθες το απόγευμα σε ολόκληρη τη χώρα  μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, όπου κόσμος σπεύδει πριν τον πιάσει η υποχρεωτικότητα για rapid test, που ξεκινά να εφαρμόζεται από αυτό Σάββατο, να προλάβουν να  κλείσουν άμεσα ένα  ραντεβού.  
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια