Άμεση ανταπόκριση Βάκα και Καρβούνη για τον Ιωάννη που μετά τη βουτιά για τον Σταυρό μετακινείτε με αμαξίδιοΟ νεαρός Γιάννης Δαμιανός που έκανε ολόκληρο το Πανελλήνιο να καρδιοχτυπήσει τον περασμένο Ιανουάριο ανήμερα των Θεοφανίων όταν βούτηξε στα θαλάσσια νερά της παραλίας της Αμαρύνθου για να πιάσει τον Σταυρό και χτύπησε πολύ άσχημα, μετακινείτε με αμαξίδιο.
"Η οικογένεια του Ιωάννη Δαμιανού αντιμετώπιζε πρόβλημα στην μετακίνησή του με το αμαξίδιο διότι ο κοινοτικός δρόμος δίπλα στο σπίτι του έπρεπε να στρωθεί με μπετό για να υπάρχει ασφάλεια." ανέφερε ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Ανθηδόνας κ. Κώστας Καρβούνης στον οποίο απευθύνθηκε η οικογένεια του Ιωάννη προκειμένου να του ζητήσει να μεριμνήσει για τις ανάλογες διαδικασίες ώστε ο δήμος να εξυπηρετήσει το αίτημα τους γρήγορα.

"Μετέφερα αμέσως το αίτημα της οικογένειας στην Δήμαρχο κα Έλενα Βάκα, η οποία ευαισθητοποιημένη έδρασε αστραπιαία και έτσι ο δρόμος στο σημείο που χρειαζόταν, δίπλα στο σπίτι της οικογένειας του Ιωάννη, σε λίγες μόνο ημέρες στρώθηκε με μπετό. Τώρα είναι όπως χρειάζεται, έτοιμος ώστε να διευκολύνει την καθημερινότητα του Ιωάννη και της οικογένειάς του, προσφέροντας τους μεγαλύτερη ασφάλεια. " εξήγησε ο αντιδήμαρχος Καρβούνης εμφανώς συγκινημένος.
Η μητέρα του Ιωάννη, η Κατερίνα είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση του κου Κώστα Καρβούνη, γράφοντας χαρακτηριστικά :

" Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Δροσιάς καθώς και σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συνέβαλαν στην κατασκευή του κοινοτικού δρόμου με μπετόν, δίπλα στο σπίτι μου, η οποία διευκολύνει την ασφαλή μετακίνηση του γιού μου με το αμαξίδιο καθώς και την ασφαλή διακομιδή του με το ασθενοφόρο όταν χρειάζεται."