"Ανεξάρτητος" και χωρίς να "μασάει" τα λόγια του ο Παναγιώτης Αναγνώστου απαντά σε δημοσίευμα


Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Παναγιώτης Αναγνώστου, δεν αφήνει ποτέ να αιωρούνται τα υπονοούμενα αφού ο ίδιος προτιμά τα ξεκάθαρα λόγια και τα τεκμηριωμένα επιχειρήματα. Δεν μασάει τα λόγια του και πάντα απαντά με το θάρρος της γνώμης του και αυτού που η λογική και η γνώση, του υποδεικνύουν ως σωστό και δίκαιο.

Πρόσφατα άρθρο της γνωστής εφημερίδας "Ευβοϊκή Γνώμη" τον παρουσιάζει να

" Συνεχίζει σε δυο βάρκες", αφήνοντας πολλά να εννοηθούν τόσο για την εκλογή του, όσο και για μετά την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη της Συμπολιτείας και την συνέχισή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Σύμβουλος.


Ο κ. Αναγνώστου απαντά στο δημοσίευμα ως εξής :


Αγαπητοί κύριοι/κυρίες,

 

Σχετικά με το δημοσίευμα στην έγκριτη εφημερίδα σας, της 22ας Οκτωβρίου 2021, με τίτλο "Συνεχίζει σε δύο... βάρκες", σας επισημαίνω ότι το άρθρο είναι κακόβουλο, με ανυπόστατα επιχειρήματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Στην ανακοίνωσή μου, που σας έχει αποσταλεί και έχετε ήδη δημοσιεύσει, επεξηγώ τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής μου. Θα πρέπει όμως να επαναλάβω, ότι υπήρξα ένα εκ των πρώτων ιδρυτικών μελών της παράταξης Συμπολιτείας και ότι παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, με γνώμονα πάντα την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η σύγκρουσή μου με τις πάσης φύσεως σκοπιμότητες να ήταν και να είναι δεδομένη. 

Κατόπιν τούτων, παρακαλώ για την δημοσίευση στην εφημερίδα σας.

 

                                                        Με τιμή

 

                                      Παναγιώτης Χ. Αναγνώστου 

            Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου


Το επίμαχο δημοσίευμα ανέφερε :


"Συνεχίζει σε δύο βάρκες. Λίγο πριν την έκτακτη συνεδρίαση με θέμα το Καλέντζι, ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αναγνώστου, ο οποίος εξελέγη με την παράταξη του Θανάση Μπουραντά .
Ο Παναγιώτης Αναγνώστου εμφανιζότανε στις τελευταίες εκλογές ανάμεσα στους πρωτεργάτες για τη δημιουργία δημοτικής παράταξης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Το εγχείρημα απέτυχε και ο ίδιος μπήκε από το παράθυρο στο συνδυασμό Μπουραντά.

Καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του, διατηρούσε μια αμφιλεγόμενη στάση και συχνά – πυκνά ασκούσε αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή. Για το λόγο αυτό η ανεξαρτητοποίηση του δεν έκανε έκπληξη σε κανέναν. Στην παρθενική του συνεδρίαση ως ανεξάρτητο σύμβουλος, έδειξε ότι δεν έχει διάθεση να ταυτιστεί απόλυτα με το συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά, αλλά η στάση του θα αποκρυσταλλωθεί στις επόμενες συνεδριάσεις"