Η τοπική σύμβουλος Κύμης Κουτέλου Αικατερινή τοποθετείται για τη διαγραφή της από τους "Νέους Ορίζοντες" [ΦΩΤΟ]


Μετά την ανακοίνωση των "Νέων Οριζόντων" εχθές Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, για την διαγραφή της κας Αικατερίνης Κουτέλου από τον συνδυασμό, σήμερα Τρίτη 9 Νοεμβρίου η κα Κουτέλου δημοσίευσε στο διαδίκτυο την σχετική τοποθέτηση της.
Η κα Κουτέλου συγκεκριμένα αναφέρει :

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ " Νέοι Ορίζοντες ".
" Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ"( Χανς Κρίστιαν Άντερσεν)
Κύριοι, εχθές αργά το βράδυ ενημερώθηκα μέσω ιστότοπου
πως ο επικεφαλής των Ν. Οριζόντων με διέγραψε από τον συνδυασμό ( αλήθεια πόσο political correct, να ενημερώνεις έτσι στην σημερινή εποχή των μέϊλ, sms,τηλεφώνου τους συνανθρώπους σου και ταυτόχρονα να τους ψέγεις ότι αυτοί ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ).
Πράγματι στις εκλογές του 2019 ,μου ζητήθηκε με επιμονή και κατ επανάληψιν, να συμμετάσχω στον συνδυασμό των Ν. Οριζόντων ως τοπική σύμβουλος Κύμης , λέγοντας μου ότι όφειλα ως ενεργός πολίτης να βοηθήσω τον τόπο μου .
Σ αυτές τις εκλογές ο κόσμος με τίμησε με σημαντικό αριθμό ψήφων, δείχνοντας την εμπιστοσύνη που είχε προς το πρόσωπο μου και την οικογένειά μου, κάτι που βοήθησε στα ποσοστά και τον συνδυασμό των Ν. Οριζόντων.

Στόχος μου ήταν εφόσον εξελέγην, να συνεισφέρω ό,τι ήταν δυνατόν προς όφελος της πόλης μου. Αυτό εγώ αντιλαμβάνομαι ως καθήκον μου και αυτό ορκίστηκα ήδη από τον Αύγουστο του 2019, δηλ. να υπηρετώ χωρίς διακρίσεις το συμφέρον των συμπολιτών μου.
Λέγοντας λοιπόν ως επικεφαλής του συνδυασμού, πως εγώ αγνοώ την σαφή εντολή της πλειοψηφίας των πολιτών, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΊΤΕ????
Η ΣΑΦΗΣ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΏ ΑΠΡΑΚΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ "ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΛΑΤΗ" ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ, ΣΕ ΔΡΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΏΘΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ, ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΈΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ, για τις οποίες είμαι εξάλλου , η καθ' ύλην υπεύθυνη στο τοπικό συμβούλιο Κύμης???
Αιδώς Αργείοι
Συνεχίζοντας στην επιστολή διαγραφής, αναφέρετε πως οι δράσεις μου δεν συνάδουν με τις Αρχές, τα πιστεύω και τις πρακτικές του συνδυασμού !!!Μα πραγματικά αήθεια ,τι ακριβώς εννοείτε?
Πού οι δράσεις μου σας προσβάλλουν?
Τα "εύγε" και " μπράβο" που έχουν ακουστεί εδώ και 2 χρόνια, σας είναι λοιπόν άγνωστα?
Τέλος σχετικά με την τελευταία παράγραφο σας ,που βρίθει ψεμάτων ,να σας ενημερώσω,
ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 9/11/21. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΗΛ. ΣΆΒΒΑΤΟ 10/11/21 ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΊΑ Σ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ,ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΊ ΑΠΟ 4 ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 3.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.
ΑΝΤΊ ΕΠΙΛΟΓΟΥ:
Η ΑΠΌΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ, Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ.
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΩ, ΣΑΣ ΕΎΧΟΜΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σ ,ΟΤΙ ΚΑ ΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.!
P/s: Σας κάνω δώρο ένα κολλάζ από τις δράσεις μου ,πολιτιστικές, εορτές τιμής μαθητικές εορτές , ομιλίες, συναυλίες, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις , παρουσίαση εορτής Αγίου Αθανασίου, ,συμμετοχές που αφορούν στο θέμα οικίας Παπανικολάου κ.λ.π, που με την συνεργασία κι άλλων συνανθρώπων πραγματοποιήθηκαν ( είναι όλες αυτές οι ενεργειες που ισχυρίζεστε ότι σας προσβάλλουν) και σας αφήνω να τις σκεφτείτε και να τις αξιολογήσετε. Ίσως σας κάνουν σοφότερους,
ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ...