Με εξαιρετική ερμηνεία και ενέργεια ο Γιώργος Πάττας πέρασε "ελεύθερα" και συνεχίζει στα cross battles του VOICE


Σε "μια τριάδα έτοιμη για τον τελικό" όπως είπε ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε, διαγωνίστηκε και διακρίθηκε για την επόμενη φάση  ο Γιώργος Πάττας από το Αλιβέρι, το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021.
Ο Γιώργος, ο Άκης και η Χριστίνα ερμήνευσαν το "FREEDOM" ένα τραγούδι  του George Michael , που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και σηματοδοτεί την δεκαετία ΄90. Με πραγματική ελευθερία στην κίνηση αλλά και στη ερμηνεία, με μια ενέργεια απίστευτη όπως επισήμανε και ο Σάκης Ρουβάς ο Γιώργος Πάττας κατάφερε να ξεχωρίσει από τους άλλους δύο συμπαίκτες τους οι οποίοι παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση on stage, ολοκλήρωσαν σε αυτό το σημείο τη συμμετοχή τους στο VOICE ενώ η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε και έδωσε το εισιτήριο στον  Γιώργο για να μπει στην επόμενη φάση των Cross Battles.
Στο Family Room τον περίμεναν οι γονείς του Αναστάσιος και Ευαγγελία, φανερά ευτυχισμένοι και υπερήφανοι για τον ταλαντούχο Γιώργο. 
Μάλιστα ο πατέρας του Αναστάσιος,  σχολίασε εύστοχα πως σε αυτό το σημείο τελειώνει ο ρόλος των coaches και τον λόγο παίρνει το κοινό το οποίο θα δείξει αν θέλει ο  Γιώργος να φτάσει στον τελικό, όπου βέβαια, αναμένουμε και πολύ θα χαρούμε, να τον δούμε!

ΒΙΝΤΕΟ