Μεγάλη προσέλευση στη συγκέντρωση του Γεώργιου Α. Παπανδρέου στη Χαλκίδα-Τι είπε για την Εύβοια [ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ]


Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου αναχώρησε στις 9:00 η ώρα το πρωί Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2021 από το λιμάνι της Αρκίτσας και πέρασε με το φέρυ μποτ στη Βόρεια Εύβοια όπου πραγματοποίησε την προγραμματισμένη περιοδεία ξεκινώντας από την Αιδηψό όπου έφτασε 45 λεπτά μετά. Εκεί συναντήθηκε με το λιμενάρχη Αιδηψού τον κ. Σωτήρη Δανίκα.
Στη συνέχεια βρέθηκε στην Ιστιαία όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού κ. Ιωάννη Κοντζιά. Γύρω στις 12:00 η ώρα το μεσημέρι έφτασε στις Ροβιές όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στον ελαιουργικό συνεταιρισμό και μίλησε με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού κ. Νίκο Βαλλή αλλά και με άλλους πολίτες.
Αργότερα ο Γιώργος Παπανδρέου συνάντησε τον δήμαρχο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας κ. Γεώργιο Τσαπουρνιώτη στη Λίμνη.
Συνέχισε την περιοδεία του στις πληγείσες περιοχές όπου μίλησε με πληγέντες μελισσοκόμους και ρητινοκαλλιεργητές στην Αγία Άννα ενώ τελευταίος σταθμός ήταν στο Μαντούδι όπου συνομίλησε και άκουσε τα προβλήματα της περιοχής από τους κατοίκους.
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην βόρεια Εύβοια, λίγο μετά τις 7:00μμ προσήλθε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου LUSY στη Χαλκίδα όπου τον περίμεναν οι πολιτικοί του φίλοι για να τον υποδεχτούν, για να του σφίξουν το χέρι, να τον ακούσουν και να τον χειροκροτήσουν θερμά.
Τον Γεώργιο Παπανδρέου προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Ροζάνης Γεώργιος.ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ LUCΥ HOTEL ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
 

ΒΙΝΤΕΟ  ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ O ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 
 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ  ΤΟΥ