Ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευβοίας Παναγιώτης Μάλλιος και το Δ.Σ υποδέχτηκαν τον Υφυπουργό Χρήστο ΤριαντόπουλοΆμεση ήταν η ανταπόκριση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτης Μάλλιος να πραγματοποιήσουν συνάντηση προκειμένου να γίνει ενημέρωση για την πορεία των ενεργειών και του σχεδιασμού που αφορά στα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και ανασυγκρότησης  της Βόρειας Εύβοιας. 

Η πρωτοβουλία του κ. Μάλλιου εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας  να αποκτήσει η κομματική οργάνωση ενεργό ρόλο και δράση για  σειρά θεμάτων και προβλημάτων, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. 

Ταυτόχρονα, επιδίωξή του είναι παράλληλα με την συνεχή ενημέρωσή και η  διεκδίκηση λύσεων για αναπτυξιακές δομές, μεταφέροντας συγκεκριμένες  προτάσεις στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων.  

«Στόχος μας ως νέα ΔΕΕΠ Ευβοίας, είναι να καταστήσουμε την κομματική μας οργάνωση ακόμα πιο λειτουργική και κυρίως ανοιχτή στην κοινωνία, αναδεικνύοντας τα προβλήματα, διεκδικώντας λύσεις, στηρίζοντας και προβάλλοντας, παράλληλα, το κυβερνητικό έργο» δήλωσε ο κ. Μάλλιος .   

Ανέφερε, επίσης, ότι οφείλουν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και όχι απλοί θεατές των γεγονότων και σε αυτή την κατεύθυνση επιδίωξή  τους είναι να γίνει η ΔΕΕΠ ένας ζωντανός οργανισμός.  Πρόσθεσε, ότι για την επίτευξη αυτού του στόχου απαραίτητη προϋπόθεση είναι  η ενεργή παρουσία, συμμετοχή και συστράτευση  όλων  των στελεχών και μελών της παράταξης.

  «Μόνο ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά και για να μας εμπιστευθούν οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα τους πολίτες ειδικά τώρα που έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να συζητήσουμε για την ανάγκη βελτίωσης των υποδομών στο Νομό μας και για την περαιτέρω  θωράκιση απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα.» τόνισε χαρακτηριστικά  ο Πρόεδρος.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευβοίας κ. Μάλλιος ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο για την επίσκεψη και κυρίως για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει δείξει για τις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Ευβοίας. 

Στη συνάντηση στην οποία είχαν προσκληθεί να παραστούν οι βουλευτές του Νομού και τα μέλη της ΔΕΕΠ παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής κ. Σίμος Κεδίκογλου και οι: Κώστας Γιαμαρέλος, Αντιπρόεδρος Α’, Αικατερίνη ΠαπαδιόχουΑθηνά Εσκίογλου, Αντιπρόεδρος Β’,  Γραμματέας και Ταμίας, Βασίλειος Μπαλτάς Υπεύθυνος Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας και ο Κώστας Παπαγεωργίου μέλος.