Παρουσιάζουν τον "Κόσμο της Θάλασσας" η Αγγελική και ο Δημήτρης Πάφρας από την Αμάρυνθο


Στην  εκπομπή "Κάθε μεσημέρι"  epiloges.tv, παρουσίασαν το βιβλίο ο "Κόσμος της Θάλασσας" οι συγγραφείς του, τα δυο αδέρφια από την Αμάρυνθο, η Αγγελική και o Δημήτρης Πάφρας. 
Το υποβρύχιο ταξίδι είναι γεμάτο με υπέροχες και μοναδικές εικόνες, ιδιαίτερα όταν καταγράφεται από επαγγελματίες φωτογράφους και περιγράφεται από δυο νέους ανθρώπους που αγαπούν και γνωρίζουν μέσα από τις σπουδές τους πόσο  χρήσιμο είναι,  να καθοδηγήσουν με αυτό το βιβλίο τους δύτες .
Ο Δημήτρης και η Αγγελική Πάφρα με καταγωγή από την παραθαλάσσια Αμάρυνθο, προς τα Νότια της Εύβοιας με γονείς ναυτικούς  έμαθαν από πολλή μικρή ηλικία  να αγαπούν την  θάλασσα ενώ μεγαλώνοντας επέλεξαν να σπουδάσουν σε αυτό τον τομέα, Τμήμα Γεωπονίας και Ιχθυολογίας Υδάτινου Περιβάλλοντος Θεσσαλίας. 
Οι ερασιτεχνικές καταδύσεις που ξεκίνησε να συμμετέχει ο Δημήτρης  Πάφρας το 2017 ήταν το έναυσμα για την δημιουργία του βιβλίου αυτού, καθώς διαπίστωσε πως οι υπόλοιποι δύτες δεν κατείχαν  ούτε τις βασικές γνώσεις για τα ψάρια και άλλα θαλάσσια ζώντα η φυτά,  που συναντούσαν στις καταδύσεις τους. 
Ο "Κόσμος της θάλασσας" της Αγγελικής και του Δημήτρη Πάφρα, με περισσότερες από 450 εντυπωσιακές φωτογραφίες, είναι ένας ευκολόχρηστος οδηγός για μεγάλους και μικρούς εξερευνητές. Ιδανικό και για τα παιδιά στα οποία δίνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, για τους θησαυρούς του βυθού, τους κινδύνους που κρύβει αλλά και συμβουλές της υπεύθυνης  κατανάλωσης.

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσαν οι δυο ιχθυολόγοι και τις πληροφορίες. 
Ακούστε πόσα χρόνια χρειάζεται μια πετροσωλήνα για να φτάσει στο μέγεθος της κατανάλωσης κι αν πρέπει να καταναλώνεται....