Πιστοποιημένη Δωρεάν εκπαίδευση από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για Konistres BC Basket, ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΥΜΗΣ, Σύλλογο Δασκάλων, Ομάδα Manikia ProjectΌπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Διασώστης, πλήρωμα της υπηρεσίας του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Κόκκος, "Το είπαμε... το υποσχεθήκαμε.....το κάναμε...." Αναφέρεται στην επίτευξη του στόχου να υλοποιηθεί ένα Δωρεάν Σεμινάριο Εκπαίδευσης με πιστοποίηση στις Πρώτες Βοήθειες ενώ το Cafe Coccos έκανε δωρεά έναν αυτόματο εξωτερικό Απινιδωτή (AED) στην ομάδα μπάσκετ της Κονίστρας.
Πιο αναλυτικά ο κ. Κόκκος ενημερώνει :
" Έγινε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου η μεγαλύτερη πιστοποιημένη δωρεάν εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες (BLS), στο Δήμο μας από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε δύο αθλητικούς συλλόγους Konistres BC basket και ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΚΥΜΗΣ, στο σύλλογο Δασκάλων της περιοχής μας καθώς στο σύλλογο Manikia Project ομάδα διάσωσης.
Συνολικά πιστοποιήθηκαν 42 ανανήπτες μετείχαν 14 εκπαιδευτές του ERC."

Σημαντική για αυτή την εκπαίδευση ήταν η οικονομική, προσωπική υποστήριξη του αντιδήμαρχου Κονιστρών κου Κώστα Δημά τον οποίο κι ευχαρίστησε θερμά ο κ. Κόκκος λέγοντας :
"Ευχαριστούμε το Κώστα Δημά Αντιδήμαρχο Κύμης Αλιβερίου για την πλήρη κάλυψη των εξόδων της παραπάνω εκπαίδευσης που έγινε εξ ιδίων πόρων.
Ευχαριστούμε την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και τους εκπαιδευτές της."
Τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι του covid - 19.