Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης - Αλιβερίου σε συνεδρίαση


Σε σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης - Αλιβερίου για την τακτική  συνεδρίαση προσκάλεσε ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ζέρβας αναφέροντας : 

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης 18:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης απολογισμών χρήσεων 2000 έως 2009 και 2014 έως 2017 του Κληροδοτήματος Μιχαήλ Σταμέλου υπέρ Γενικού Λυκείου Κύμης.

2. Ενημέρωση - συζήτηση σχετικά με τις ανεμογεννήτριες στην Κοινότητα Αγ. Ιωάννη.

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2021.

4. Λήψη απόφασης περί «Αποδοχής όρων σχεδίου δανειστικού συμβολαίου για τη συνομολόγηση δανειστικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την εκτέλεση του ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για την εκτέλεση του έργου «Ανέγερση Βρεφονηπιακού σταθμού Κύμης».

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη αύξησης ωρών εργασίας προσωπικού ΙΔΟΧ μερικής απασχόλησης.

6. Ενημέρωση συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και οικονομική στήριξη των Αθλητικών Σωματείων από το Δήμο.( σχετικό το από 24-10-21 αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσης).

7. Ενημέρωση – συζήτηση σε σχέση με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στις μετακινήσεις τους από τον τόπο κατοικίας τους στα σχολεία. ( σχετικό το από 24-10-21 αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσης)

8. Ενημέρωση για την πορεία του έργου ανακατασκευή των πεζοδρομιών στα Χάνια Αυλωναρίου.( σχετικό το από 24-10-21 αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσης).