Στην πρώτη θέση ο Αντώνης Καδδίτης στο άλμα εις μήκος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας Κ 14

"Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" και εδώ η λαϊκή ρήση επιβεβαιώνεται. Ο Αντώνης Καδδίτης μαθητής Α΄ γυμνασίου γεννημένος το 2009, γιος του καταξιωμένου γυμναστή στο Αλιβέρι, Παναγιώτη Καδδίτη, φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στον αθλητισμό. Με αγάπη και πάθος που τον καθοδηγούν στην σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να καταφέρει τις επιτυχίες οι οποίες έχουν ξεκινήσει να τον ανταμείβουν.

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας κατηγορίας Κ 14 που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Καδδίτης συμμετείχε με την Ακαδημία Χαλκίδας και κατάφερε να κερδίσει την Πρώτη Θέση στο άλμα εις μήκος με 4.76μ αλλά και την Τρίτη Θέση στα 60μ με χρόνο 8.40 sec.

Ο Αντώνης έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το στίβο τα δύο τελευταία χρόνια και ανήκει στην Αθλητική Ακαδημία Χαλκίδας όπου προπονείτε 3 φορές την εβδομάδα ενώ τις υπόλοιπες ημέρες την προπόνησή του έχει αναλάβει ο πατέρας του στο Αλιβέρι. Όπως φαίνεται, τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά για τον Αντώνη και προμηνύουν την λαμπρή του πορεία στο χώρο του αθλητισμού και μάλιστα του στίβου.