Τοποθέτηση του Μπάμπη Καραβά εφ΄ όλης της ύλης στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου ΕρέτριαςΣτην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ερέτριας την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Μαζί για το μέλλον" κ. Μπάμπης Καραβάς τοποθετήθηκε εφ΄όλης της ύλης, αναφέροντας τα εξής:
Α) Ανάπλαση Αμαρύνθου:
"Είμαστε και είμαι προσωπικά θεματοφύλακες του έργου, ώστε να μην χαθεί ούτε 1 ημέρα από τα χρονοδιαγράμματα. Ένα έργο υψίστης προτεραιότητας, που σε λίγες ημέρες θα προχωρήσει στην επόμενη φάση."
Β) Χρηματοδότηση σε Αθλητικά σωματεία:
"Κάλεσα την Δημοτική Αρχή να χρηματοδοτήσει το σύνολο των αθλητικών μας συλλόγων και τις Ακαδημίες του Αμαρυνθιακού, τον Πανευβοϊκό ΓΣ και την ομάδα Μπάσκετ στην Αμάρυνθο."
Γ) Διακοπές Ρεύματος - Black out σε κάθε βροχή (δυνατή η όχι… καλοκαίρι η χειμώνα):
" Κάλεσα τον Δήμαρχο να προχωρήσει σε αυστηρή διαμαρτυρία προς τους αρμόδιους. Έχουμε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Έχουμε επαγγελματίες που μετρούν ζημιές σε κάθε διακοπή. Έχουμε πολίτες που αγανακτούν... Αρκετά!!"
Δ) Απογραφή:
"Πρότεινα την πραγματοποίηση στοχευμένης καμπάνιας, ώστε να πειστεί και ο τελευταίος πολίτης που ζει και κατοικεί στον όμορφο Δήμο μας (έστω και κάποιους μήνες ετησίως). Τα οφέλη για τον Δήμο μας θα είναι πολλαπλά, κυρίως χρηματοδοτικά."
Ε) Κοινωνική Συνοχή:
"Με την αύξηση του κόστους ενέργειας (80-150 ευρώ Μ.Ο. σε κάθε λογαριασμό) και με την αύξηση των τιμών των αγαθών απαιτούνται να δημιουργηθούν ισχυρές κοινωνικές δομές. Ζήτησα παράλληλα να επανεξετάσουμε το ύψος των δημοτικών τελών. Ναι. Να σταθεί ο Δήμος όρθιος... αλλά να σταθεί και ο πολίτης…"
ΣΤ) Για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών:
"Πρότεινα και έγινε ομόφωνα αποδεκτό το κείμενο να μετατραπεί σε ομόφωνο ψήφισμα, ώστε να στείλουμε όλοι το πιο ηχηρό μήνυμα μηδενικής ανοχής."

Συνεχίζουμε δυνατά για έναν Δήμο με Προοπτική, για έναν Δήμο με Κοινωνική Αλληλεγγύη για έναν Δήμο Πρότυπο.