ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ εθελοντές κομμωτές-ριες για το "Kοινωνικό Kομμωτήριο" της Χαλκίδας


Η κομμωτική δεν είναι μόνο καλλωπισμός αλλά ούτε μόνο ένα είδος πολυτέλειας. Είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε άνθρωπο, ως μια ανάγκη πρακτική κυρίως.

Για τους περισσοτέρους το κομμωτήριο είναι ενταγμένο στο τακτικό πρόγραμμα τους. Είναι αρκετοί όμως οι συνάνθρωποι μας που αδυνατούν πραγματικά να το επισκεφτούν ακόμη κι αν έρχεται η στιγμή που τους είναι απόλυτα απαραίτητο.

Μια νέα δράση αλληλεγγύης ξεκινά στην Χαλκίδα για όλους εκείνους που χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας, ένα χέρι με γνώσεις κομμωτικής, κομμωτή ή κομμώτριας. Αυτούς τους ανθρώπους έχει σκοπό να στηρίξει το "Κοινωνικό Κομμωτήριο" της Χαλκίδας.

Εμπνευστής της δράσης είναι η κα Σταυρούλα Γιουβανάκη, ιδιαίτερα γνωστή από το Χαριστικό Παζάρι της Αγίας Μαρίνας και τις πάμπολλες δράσεις αλληλεγγύης που έχει διοργανώσει στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Πάντα δίπλα στις προσπάθειες της κας Γιοβανάκη , ευαισθητοποιημένοι πολλοί πρόθυμοι συμπολίτες να συμβάλουν. Αυτή τη φορά με την βοήθεια του κου Στέργιου Δαμιανού, του Αντιδημάρχου κου Κώστα Καρβούνη και της κας Ευαγγελίας Κούτρα δημιουργείτε το "Κοινωνικό Κομμωτήριο" και επιπλέον... ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ εθελοντές κομμωτές-ριες για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κοινωνικού κομμωτηρίου το οποίο θα βρίσκεται στην περιοχή της Δροσιάς Χαλκίδας για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Όσοι μπορούν να συνεισφέρουν ας επικοινωνήσουν στο 698 209 5094 (κα Σταυρούλα) ή στο Messenger του facebook.com/stauroula.giovanaki για περισσότερες πληροφορίες. "Και μην ξεχνάτε.. Όταν δίνετε Αγάπη ο Θεός σας επιστρέφει πολλά περισσότερα"

σημειώνει η κα Γιοβανάκη.