Ανανεωμένο και γιορτινό το κατάστημα ΠΑΡΘΕΝΩΝ - VICKO στο Αλιβέρι

 Το κατάστημα ΠΑΡΘΕΝΩΝ - VICKO στην περιφερειακή οδό Αλιβερίου λειτουργεί και πάλι ανανεωμένο και λαμπερό, έτοιμο να υποδεχτεί τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, μαζί με όλους εμάς. 
Ότι χρειαζόμαστε για το σπίτι μας, το καινούριο ή αυτό που ανανεώνουμε. Γιατί πάντα κάτι χρειαζόμαστε για να ομορφύνουμε την καθημερινότητα μας. Δώρα για τους δικούς μας χώρους αλλά και για τους δικούς μας ανθρώπους. 
Στην μεγάλη έκθεση του καταστήματος ΠΑΡΘΕΝΩΝ - VICKO Αφοί Μοιρώτσου στο Αλιβέρι βρίσκουμε ότι αναζητάμε. Αρχικά ποιότητα, ποικιλία και τιμές που κάνουν τις επιλογές μας πραγματικά ευχάριστες.  
Το σπίτι στο  στυλ που το φαντάζεσαι με έπιπλα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις στη διακόσμηση. Κρεβάτια και ποιοτικά στρώματα, σαλόνια και τραπεζαρίες, μικροέπιπλα για όλους τους χώρους, που θέλουμε οπωσδήποτε να έχουν ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. 
Διακοσμητικά είδη για κάθε γωνιά του σπιτιού,  επιλεγμένα με λεπτό γούστο θα δώσουν την ξεχωριστή  πινελιά  της προσωπικότητάς μας. 

 Στο κατάστημα ΠΑΡΘΕΝΩΝ - VICKO βρίσκουμε επίσης όλα εκείνα τα είδη που χρησιμοποιούμε απαραιτήτως  στην καθημερινότητα μας, μαχαιροπίρουνα, σερβίτσια, ποτήρια, που εξυπηρετούν ακόμη και την επαγγελματική χρήση και συνεχίζουμε με  μικροσυσκευές, λευκά είδη ,  διακοσμητικά , δώρα για κάθε περίσταση. 

ΠΑΡΘΕΝΩΝ-VICKO στο Αλιβέρι... γιατί πάντα η ανανέωση και τα δώρα ολοκληρώνουν την μαγεία της κάθε στιγμής και ζωγραφίζουν χαμόγελα !
                                           
                                             Καλές Γιορτές  !