Ανδρέας Τοουλιάς: "Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο Κοινωνικό Ιατρείο στην πυρόπληκτη Αγία Άννα"Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Νοεμβρίου, Κοινωνικό Ιατρείο στην πυρόπληκτη Αγία Άννα.

Το κοινωνικό ιατρείο ήταν μία πρωτοβουλία ομάδας γιατρών πολλών ειδικοτήτων, του Νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός" υπό τον αγγειοχειρουργό κ. Νίκο Μπέσια, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας.

Στην ομάδα ιατρών, από τη Βόρεια Εύβοια συμμετείχαν, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κατά της πανδημίας κ. Ανδρέας Τοουλιάς ως γιατρός ορθοπεδικός και ο καρδιολόγος κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος.


Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και παρόμοιες δράσεις προγραμματίζονται να γίνουν στο μέλλον και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Ως γιατρός της ομάδος ο κ. Ανδρέας Τοουλιάς ευχαρίστησε όσους βοήθησαν ώστε η διοργάνωση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας να στεφθεί από επιτυχία. Η αρωγή τους ήταν πραγματικά πολύτιμη και έδωσαν δύναμη για να συνεχιστούν τέτοιες παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον.