Εκδρομείς γέμισαν με επιφωνήματα θαυμασμού τα μονοπάτια προς τη Νεραϊδολίμνη και το Μύλο Σαντά


Εχθές μια όμορφη φθινοπωρινή Κυριακή, 21 Νοεμβρίου η Νεραϊδολίμνη, ο μικρός καταρράχτης, ο Πύργος του Σαντά και τα μαγευτικά μονοπάτια με την πυκνή βλάστηση, φιλοξένησαν πολλούς εκδρομείς που κατέφθασαν από την Αθήνα κυρίως αλλά και από την Χαλκίδα. Οι πρόεδροι των χωριών Ανδρονιάνων και Πύργου, ο κ. Γεώργιος Κοτσής και ο κ. Σταύρος Στοφόρος (αντίστοιχα) υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τους επισκέπτες.
Τόσο οι πρόεδροι, όσο και όλοι, όσοι συγχωριανοί έχουν εργαστεί εθελοντικά τα τελευταία δύο(2) -περίπου- χρόνια για να καθαριστούν και να ανοιχτούν τα μονοπάτια τα οποία ήταν εξαφανισμένα κάτω από τα φύλλα και τα κλαδιά, να κατασκευαστούν δυο ξύλινα γεφύρια, να δημιουργηθούν πετρόχτιστα σκαλιά για να μπορούν οι περιπατητές και οι λάτρεις της φύσης να περιηγηθούν σε όλη αυτή την εκπληκτική περιοχή, ένιωσαν απίστευτη ικανοποίηση με την επίσκεψη δύο συλλόγων ορειβατών -περιπάτων και πολλών ακόμη, στα χωριά τους .
Όπως πιο αναλυτικά σχολιάζει ο πρόεδρος των Ανδρονιάνων κ. Κοτσής :
"Μαζί με τον πρόεδρο του Πύργου Σταύρο Στοφόρο υποδεχθήκαμε την ομάδα Healthy life από Αθήνα στην γέφυρα των Ανδρονιάνων και τους συνοδεύσαμε έως τον Μύλο Σάντα από εκεί συνέχισαν προς την Νεραϊδολίμνη, Δένδρα, Αγ.Παρασκευή, Κακαβό και κατέληξαν στο χωριό μας.
Αργότερα μας επισκεφτείτε ο ΕΟΣ Χαλκίδας και περπατήσαμε έως την Νεραϊδολίμνη εκεί ανταλλάξαμε απόψεις για περισσότερες δράσεις μιας και η εμπειρία και ιστορία αυτού του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη."

Το σίγουρο είναι πως όλοι αυτοί οι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι και θέλουν να επιστρέψουν σύντομα με ολόκληρη την οικογένειά τους κι άλλους φίλους για να τους δείξουν και να μοιραστούν αυτή την φυσική, μοναδική, παραδεισένια ομορφιά ανάμεσα στους Ανδρονιάνους, τον Πύργο, τα Βίταλα.